Man met iPad

Reacties voor: WhatsApp-baas: ‘We maken graag een iPad-app’

Maar wanneer dan?
Heel wat mensen zouden graag een native iPad-app willen hebben. Volgens Will Cathcart, hoofd van WhatsApp bij moederbedrijf Meta, zit die kans er wel in. "We’d love to do it", vertelde hij in een interview met The Verge.
Lees het complete artikel → WhatsApp-baas: ‘We maken graag een iPad-app’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Tjeemig, ik denk dat die app er nooit komt.

  2. Hamvraag is waarom is de app er nog niet. Een miljardenbedrijf zou het zogenaamd niet lukken?

    Commercieel niet interessant?

    Waarschijnlijker is dat ze mensen alleen op de telefoon whatsapp willen laten gebruiken maar waarom? Nog meer data verzamelen die uniek is voor de persoon in tegenstelling tot ipad die vaker door meerdere mensen gebruikt wordt?

  3. Een iPad ligt meestal gewoon thuis bij de meeste mensen. Daar hebben zulke bedrijven niets aan. Te weinig persoonlijke data zoals locatie.

  4. Nog een reden om signal te gebruiken. Lekker native op elk device.

  5. Doe het dan!!!

  6. Op zich zit ik er niet perse op te wachten, ik hoef niet al mijn berichten 24/7 overal en altijd te kunnen zien.
    Eens even niks zien als ik op de ipad zit is toch ook prima, ja wat nou als je net dat 1ne website een keer tegen komt die je aan iemand wil door geven(Open je die zelfde tab op je iphone en stuur je hem later daar).

  7. Een Apple Watch versie zou ook fijn zijn. De beperkte mogelijkheden die je nu hebt om te antwoorden zijn niet ideaal. Laat staan dat je nog niet eens een nieuw gesprek kan starten vanaf je pols.

  8. Het is de enige wens die ik nog heb voor de iPad. Verder is dat ding perfect en helemaal af. Frustrerend dat die app er maar niet komt, ik zie het ook niet meer gebeuren. Dan maar blijven rotzooien met web.whatsapp.com op de iPad….

  9. “Net als bij Instagram willen gebruikers ook voor WhatsApp al lange tijd een iPad-versie, maar Meta komt niet over de brug.”

    Wat betekent dat? In welk opzicht komt Meta niet over de brug?

    Ik vind het echt bespottelijk hoe traag WhatsApp is met het adopteren van nieuwe functionaliteit (er zijn talloze andere voorbeelden waarbij nieuwe zaken van iOS pas na krap een jaar ondersteund werden). Je maakt enkel een app voor communicatie. Het is niet alsof je tientallen of honderden andere apps hoeft te onderhouden, toch?

  10. Origineel geplaatst door Tom
    Een iPad ligt meestal gewoon thuis bij de meeste mensen. Daar hebben zulke bedrijven niets aan. Te weinig persoonlijke data zoals locatie.

    Precies dit.

  11. Wat een bullshit. Als ze echt zouden willen, was ze app er 5 jaar geleden al geweest.

  12. “Net als bij Instagram willen gebruikers ook voor WhatsApp al lange tijd een iPad-versie, maar Meta komt niet over de brug.”

    Wellicht omdat Facebook/Meta graag wil dat je Messengerplatform gebruikt?

  13. Ik gebruik telegram, veel beter en werkend op alle apparaten, zelfs tegelijkertijd. Ook veel beter in berichten verwijderen.

  14. Origineel geplaatst door Jan
    Ik gebruik telegram, veel beter en werkend op alle apparaten, zelfs tegelijkertijd. Ook veel beter in berichten verwijderen.

    Maar hoe doe je dat dan met collega’s, hockeyteams, klassenapp-groepen?

  15. Tsja, als je geen klantvriendelijk bedrijf bent, waarom zou je dan ook aan de wens van je klanten voldoen …
    Aan de techniek kan het niet liggen.

  16. Met een jailbreak kan het al misschien 10 jaar.

  17. Bullcrap. Als je het echt zo ‘love to have it’ vindt, had je ‘em 8 jaar geleden al kunnen hebben. Het klinkt exact zoals KPN over een apple TV native app. Wat een kansloze shit zeg.

  18. Haha na zoveel jaar gebeurd dat niet meer. En nu smoelenboek eigenaar van whatsapp is zal dat ook niet gebeuren want die houden ze zich vast aan hun crappy Messenger.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.