Wereldwijde iPhone 4S-lancering in beeld

Vanaf vandaag wordt de iPhone 4S in verschillende landen verkocht. Hoe deze verkoop op het moment gaat en hoe lang de rijen zijn zie je in de volgende fotoserie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

New YorkVanmorgen is in verschillende Europese landen de verkoop van de iPhone 4S van start gegaan. Voor winkels in onder andere Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten vormen zelfs nu nog flinke rijen gevuld met klanten die de nieuwste iPhone zo snel mogelijk willen aanschaffen. iPhoneclub baande zich samen met collega’s van Stylecowboys.nl, OMT en Appletips.nl ook een weg naar Oberhausen in Duitsland, vlakbij de Nederlandse grens, om de iPhone 4S twee weken eerder in handen te krijgen. Hoe de iPhone 4S-lancering er wereldwijd uit ziet? Dat zie je in de onderstaande foto’s.

De lancering in Oberhausen bleek een koude en ook wat grimmige gebeurtenis. Geen netjes opgestelde rijen met dranghekken, zoals in wereldsteden zoals Londen, maar een survivaltocht waarbij flink met de ellebogen moest worden gewerkt. Ron Smeets van MobileCowboys kwam langs om de Nederlanders sterkte te wensen en maakte een verslag, ook van de minder leuke kanten. Appletips hield vannacht een liveblog bij. Volgens de Apple Store Oberhausen Store Manager waren er voor de verkoopstart ruim 8.000 iPhone 4S’en beschikbaar, uiteraard in alle verscheidene configuraties. Het zou gaan om 8 pallets van 1000 doosjes. Dit getal is echter niet officieel bevestigd.

We staan in de rij! Bij 1:20 minuten zie je ons kort staan, voor de dame met de roze sjaal: Jean-Paul en Gonny namens iPhoneclub en Harold namens Stylecowboys.

iPhone 5s wachtrijen in Oberhausen

Hieronder zie je enkele foto’s van de wachtrijen in Oberhausen.


Oberhausen


Oberhausen


Oberhausen


Oberhausen


Oberhausen


Oberhausen

iPhone 5s wachtrijen in andere steden

Hieronder zie je enkele foto’s van de wachtrijen in enkele andere steden wereldwijd.

New York
New York


Parijs


Londen


Tokio


Los Angeles

Foto’s: iPhone-ticker, Appletips, CNN, Mashable, Canoe, Digital Life, iCreate Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 23:28
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen apple store, iPhone 4s, lancering, oberhausen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.