Wereldwijde iPhone 4S-lancering in beeld

Vanaf vandaag wordt de iPhone 4S in verschillende landen verkocht. Hoe deze verkoop op het moment gaat en hoe lang de rijen zijn zie je in de volgende fotoserie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

New YorkVanmorgen is in verschillende Europese landen de verkoop van de iPhone 4S van start gegaan. Voor winkels in onder andere Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten vormen zelfs nu nog flinke rijen gevuld met klanten die de nieuwste iPhone zo snel mogelijk willen aanschaffen. iPhoneclub baande zich samen met collega’s van Stylecowboys.nl, OMT en Appletips.nl ook een weg naar Oberhausen in Duitsland, vlakbij de Nederlandse grens, om de iPhone 4S twee weken eerder in handen te krijgen. Hoe de iPhone 4S-lancering er wereldwijd uit ziet? Dat zie je in de onderstaande foto’s.

De lancering in Oberhausen bleek een koude en ook wat grimmige gebeurtenis. Geen netjes opgestelde rijen met dranghekken, zoals in wereldsteden zoals Londen, maar een survivaltocht waarbij flink met de ellebogen moest worden gewerkt. Ron Smeets van MobileCowboys kwam langs om de Nederlanders sterkte te wensen en maakte een verslag, ook van de minder leuke kanten. Appletips hield vannacht een liveblog bij. Volgens de Apple Store Oberhausen Store Manager waren er voor de verkoopstart ruim 8.000 iPhone 4S’en beschikbaar, uiteraard in alle verscheidene configuraties. Het zou gaan om 8 pallets van 1000 doosjes. Dit getal is echter niet officieel bevestigd.

Het filmpje van de iPhone 4S-wachtrij in Oberhausen, waar iPhoneclub aanwezig was (en kort te zien is in de video)

Foto’s: iPhone-ticker, Appletips, CNN, Mashable, Canoe, Digital Life, iCreate Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 23:28
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen apple store, iPhone 4s, japan, lancering, londen, oberhausen, parijs

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.