iFixit: iPhone 4S bevat 512 MB RAM

iFixit heeft de iPhone 4S ontmanteld om te zien wat er allemaal in zit. Hierbij kwamen ze er achter dat er 512 MB aan ram in aanwezig is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iFixit iPhone 4SDe bekende reparatiesite iFixit heeft vandaag een iPhone 4S in handen gekregen en is meteen begonnen met het openmaken van de behuizing. Hierdoor wisten ze er achter te komen wat er precies allemaal in de iPhone zit. Ze zijn er tijdens dit proces achtergekomen dat er 512 MB aan RAM in de nieuwe iPhone zit, hetzelfde als in iPhone 4 en iPad 2. Eerder kwamen er al benchmarks van de iPhone 4S voorbij die ook beweerden dat hij 512 MB RAM zou bevatten.

De benchmarks die eerder het interne geheugen van de iPhone 4S probeerden te bevestigden baseerden zich op performance, niet de fysieke hardware die zich in de telefoon bevond. iFixit heeft door de iPhone 4S uit elkaar te halen en het serienummer op de A5-processor te analyseren achterhaald om hoeveel RAM het eigenlijk gaat. Het serienummer zou wijzen op twee RAM-chips, die in totaal 512 MB kunnen bevatten.

Vorig jaar wist iFixit er ook als eerste achter te komen dat er in de iPhone 4 512 MB RAM te vinden was.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 10:30
Categorie iDevices
Onderwerpen ifixit, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.