watchOS 8 beta.

Reacties voor: watchOS 8 Release Candidate nu te downloaden

De Release Candidate van watchOS 8 staat nu voor je klaar. Zowel ontwikkelaars als publieke testers aan de slag met deze versie. In dit artikel lees je alles over de watchOS 8 RC.
Lees het complete artikel → watchOS 8 Release Candidate nu te downloaden
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. (Red.) Beta 2 van watchOS 8 is nu beschikbaar.

  2. (Red.) watchOS 8 Publieke Beta 1 is nu beschikbaar.

  3. Ik ben aan het twijfelen of ik de beta van WatchOS 8 zal installeren op mijn series 5, en dat komt door de batterij. Kan iemand mij vertellen hoelang ik ermee kan doen?

  4. Klopt het dat ik het slaap icoontje mis en mijn Apple Watch niet automatisch in slaap modus gaat? Mijn scherm blijft actief.

  5. @Tygo: batterijverbruik valt mij op de AW 6 erg mee met de publieke beta. Aan het eind van de dag nog 30 procent over. Tweede dag gaat al beter.

  6. Origineel geplaatst door Ed
    Klopt het dat ik het slaap icoontje mis en mijn Apple Watch niet automatisch in slaap modus gaat? Mijn scherm blijft actief.

    Apple Watch losgekoppeld en opnieuw verbonden. Nu zijn de focus functies waaronder slaap wel beschikbaar onder niet storen.

  7. Wel even waarschuwen dat de derde Beta een enorme batterij drainer is. Na zes á zeven uur al plat.

  8. Iemand aan het testen met een 3? Probleem met installatie? Is een herinnering op de AW op voltooid te zetten en dit dan ook op de iPhone weg is? (bij mij blijft het rode bolletje staan op de iPhone)

  9. Enthousiast over multiple timers. Krijg ze echter niet gelabeld. Iemand ervaring hiermee?

  10. @Stan: volgens mij zit die optie er in deze beta versie nog niet in.

  11. WatchOS 8 draait prima op zowel mijn AW3 als AW6. Wat batterij betreft gaat het goed. De ene dag slurpt hij wel meer dan de andere dag. ZOO BLIJ dat alle updates op de AW3 in één keer geïnstalleerd worden zonder “opslag tekort”problemen en ontkoppelen/koppelen

    Enige probleem hier is dat woning gerelateerde Siri opdrachten niet doorkomen. Zowel op de AW3 als de AW6 niet. Siri lijkt mijn scènes niet te kunnen verwerken en ik moet altijd nog de telefoon pakken om mijn scènes/lampen te activeren. Meer die daar last van hebben?

  12. @Gerjan: ja hier ook! Dat was het dus!

  13. Origineel geplaatst door Gerjan
    WatchOS 8 draait prima op zowel mijn AW3 als AW6. Wat batterij betreft gaat het goed. De ene dag slurpt hij wel meer dan de andere dag. ZOO BLIJ dat alle updates op de AW3 in één keer geïnstalleerd worden zonder “opslag tekort”problemen en ontkoppelen/koppelen

    Enige probleem hier is dat woning gerelateerde Siri opdrachten niet doorkomen. Zowel op de AW3 als de AW6 niet. Siri lijkt mijn scènes niet te kunnen verwerken en ik moet altijd nog de telefoon pakken om mijn scènes/lampen te activeren. Meer die daar last van hebben?

    Bij mij herkent ie de opdrachten niet die op de iPhone zijn gemaakt die op de Watch uitgevoerd moeten worden. Hij zegt dat ik dan een app moet installeren vanuit de App Store. Wijzerplaten aanpassen als CarPlay is ingesteld bvb dan krijg ik deze melding.

  14. Ben geen beta tester. Maar waar kan je bugs doorgeven? Als ik een melding krijg van een herinnering en ik druk op voltooid (op de AW) dan blijft de melding staan op mijn iPhone.

  15. @Karst: Maar mijn weten kan dat alleen als geregistreerde beta tester. Dan heb je de feedback app op je iPhone om zaken als bugs door te geven.

  16. Hoe staat het nu met de batterij duur?

  17. @Koen Proost: En is deze ook opgelost met de laatste beta?

  18. Het staat een beetje verwarrend aangegeven boven in dit artikel.
    Maar begrijp dat WatchOS beta 5 de publieke beta is en WatchOS beta 6 de developers beta.

    WatchOS 8 publieke beta 6
    18 augustus 2021 – De zesde publieke beta van watchOS 8 is nu te downloaden en heeft buildnummer 19R5330d. Deze is bedoeld voor ontwikkelaars, de publieke beta volgt later.

  19. Publieke bèta te downloaden

  20. Woning gerelateerde Siri opdrachten werken weer👍🏻

  21. In de Keynote zag je dat er met een Apple Watch 7 de service van een tennisspeler werd gemeten en de afstand die een golfbal had afgelegd. Iemand een idee of dit een OS 8 functie is die ook op de 3 werkt? Of is dit voorbehouden aan de 7 series?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.