watchOS 8.4 beta.

Apple brengt tweede beta van watchOS 8.4 uit voor publieke testers

Testers met een Apple Watch kunnen updaten naar de nieuwste beta van watchOS 8.4. Wat gaat Apple in deze versie toevoegen?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Bij de Apple Watch loopt Apple een versienummer voor. Apple is al aanbeland bij de beta van watchOS 8.4, terwijl voor de iPhone iOS 15.3 in beta is. Maar wat betekent dat voor de verbeteringen? De komende tijd gaan we eventuele verbeteringen en nieuwe functies in de watchOS 8.4 beta opsporen.

Nieuwste watchOS 8.4 Beta

watchOS 8.4 Publieke Beta 2

13 januari 2022 – De tweede beta van watchOS 8.4 is uit voor publieke testers en ontwikkelaars en heeft buildnummer 19S5539e. Mocht er iets ontdekt zijn, dan werken we dit artikel bij.

watchOS 8.4 beta downloaden

De beta van watchOS 8.4 is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers met het juiste betaprofiel. Heb je al een eerdere beta van watchOS geïnstalleerd, dan zie je de update vanzelf verschijnen. We verwachten dat de beta binnenkort ook voor publieke testers beschikbaar komt.

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en publieke testers zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Over watchOS 8.4
De grote release van watchOS 8 is nog maar een paar maanden geleden, dus we verwachten geen grote nieuwe functies. Ook zijn er geen achterstallige functies in watchOS 8 die nog uitgebracht moesten worden. Mochten we toch ontdekkingen doen, dan werken we dit artikel uiteraard bij. We rekenen echter vooral op bugfixes.

Tijdlijn watchOS 8.4 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de watchOS 8.4 beta’s. We verwachten watchOS 8.4 in voorjaar 2022.

  • watchOS 8.4 Publieke Beta 2: 13 januari 2022 (verschenen; buildnummer 19S5539e)
  • watchOS 8.4 Beta 2: 12 januari 2022 (verschenen; buildnummer 19S5539e)
  • watchOS 8.4 Beta 1: 17 december 2021 (verschenen)
  • watchOS 8.4 Final: februari/maart 2022

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een watchOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten. Bij watchOS kun je bovendien niet downgraden.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

watchOS 8

watchOS 8 is de aankomende grote software-update voor de Apple Watch van najaar 2021. Apple heeft watchOS 8 aangekondigd tijdens de WWDC 2021. In watchOS 8 heeft Apple een aantal functies verbeterd en uitgebreid, zoals de notificaties, de nieuwe Mindfulness-app, verbeterde Woning-app en enkele nieuwe apps. Lees over de beste functies in watchOS 8 en meer.

watchOS 8
0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.