Reacties voor: Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op watchOS 7

In deze vooruitblik op watchOS 7 kijken we naar de mogelijke verbeteringen die eraan zitten te komen op de Apple Watch. Welke functies zijn al gelekte en waar hopen we op? Dit zijn de verwachtingen van watchOS 7.
Lees het complete artikel → Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op watchOS 7
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik heb een Nike watch series 4. Hoop natuurlijk op alle functies.maar wellicht dat er een paar zullen afvallen.

  2. Offline muziek kunnen streamen vanuit Watch naar hoortoestellen. Het kan wel vanuit iPhone, maar niet vanuit Watch. Bij AirPods dus wel.

    Verder inderdaad scribble en notities app.

    Voor de rest mis ik sinds een poosje “vuurwerk”-effect als ik 3 activiteitsringen heb behaald. Vreemd, het zou leuk zijn als Apple die terug zet.

  3. @iSan: Die zijn als het goed is nog gewoon beschikbaar. Staat Berichtenprivacy toevallig aan (via Watch-app op je iPhone en dan Berichtgeving > Berichtenprivacy)? Die schakelaar moet uit staan om het vuurwerk te kunnen zien.

  4. De accustatus van de iPhone zichtbaar op de Apple Watch

  5. Zou wel zonde zijn, mochten ze de meting voor zuurstofgehalte in bloed bewaren voor de 6 zeker als de hardware aanwezig is in oudere modellen en dit ook een nuttige functie is in het traceren van corona (verminderde capaciteit van de longen).

  6. Hopelijk komt er al eerder een update van versie 6.2.5 want het management van de accu van de Applewatch 5 is veranderd.
    De accu is nu veel eerder leeg. Die haalt het nu veel minder dan 24 uur! Zeer lastig!

  7. Wat ik nu weleens fijn zou vinden, is de digitale tijd in het midden van het scherm.

  8. Messages in iCloud!!!

  9. Een grote wens, die ik heb en waar kennelijk niemand aan denkt is, om in plaats van een overvol scherm met net iets teveel appjes, die je toch niet goed in kunt delen en waar je niet altijd van weet welke het is, de mogelijkheid om meerdere schermen te hebben, die je naar eigen inzicht in kunt delen. Bijvoorbeeld een scherm met alle reisappjes, een scherm met alle sport en gezondheidsappjes, alle muziek appjes enzovoorts! Als je dat zou willen kun je ze ook nog indelen op kleur of op alfabet. Zoals het scrollen op alfabet nu gaat is ook niet handig als je steeds het hele alfabet door moet. Wie zou dat nog meer willen?

  10. Origineel geplaatst door Rene
    De accustatus van de iPhone zichtbaar op de Apple Watch

    Daar zijn meerdere appjes en complicaties voor die dat doen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.