Reacties voor: Dit zijn onze favoriete nieuwe functies in watchOS 6

Ruim 20 handige verbeteringen
watchOS 6 gaat weer een interessante update worden voor Apple Watch-gebruikers. Welke watchOS 6 functies zijn onze favoriet? We zetten de belangrijkste nieuwe functies van watchOS 6 op een rij. Met meer dan 20 verbeteringen zit er ook voor jou iets interessants in!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik zou er persoonlijk meer aan hebben als de watch, fietsen als activiteit ook automatisch herkent!

  2. Ik heb een applewatch 2, dus Watch OS 6 is niet meer interessant, Apple heeft ons, early adopters, namelijk al afgeschreven terwijl de early adopters mede verantwoordelijk zijn voor het succes van de apple watch. Als de apple watch zo snel wordt afgeschreven, zal ik niet snel meer een nieuwe apple watch overwegen. Voorlopig geen centjes meer naar Apple. Mijn Iphone X kan nog wel een aantal jaartjes mee en misschien overweeg ik ook een overstap naar Spotify.

  3. #6 Apple Watch als Mac-wachtwoord… werkt dit al? Heb zowel Watch OS6 als Catalina draaien, maar moet ik dit ergens apart inschakelen?

  4. @Rv: ik heb ook een Apple Watch vanaf het eerste uur. Ik update wel om de 2 jaar. De Apple Watch 4 is veel sneller, groter scherm en ronder. Als je een AW 2 hebt is het misschien sowieso een keer tijd om de updaten. Dan ervaar je de vooruitgang persoonlijk. En anders gewoon accepteren dat een ouder model het nog prima doet, maar niet meer geschikt is voor alle nieuwe functies. Dat is jouw keuze en ligt niet aan Apple.

  5. @MLVC: Ja, dit werkt al. Zie de link bij #6

  6. @Rv: Van een early adopter zou je verwachten dat die graag upgrade naar nieuwe functionaliteiten. De interne hardware is in de 4 en 5 zoveel veranderd t.o.v. de series 0 t/m 2 dat je niet kan verwachten dat nieuwe functionaliteiten van WatchOS 6 uberhaubt gaan werken of werkbaar zijn. Zelfs al zou Apple OS 6 geschikt maken voor de oudere watches dan zou je op z’n best een OS krijgen waarbij de helft niet werkt of zichtbaar is. Op dat moment gaan mensen weer klagen dat ze blij worden gemaakt met dooie mus.

  7. @Pat: eens! Om die reden ben ik ook overgestapt naar de 4 en erg blij met die beslissing

  8. Lees hierboven van alles over de series 1&2, beste mensen deze krijgen de update WEL alleen wat later en niet alle functies.

    Heb zelf een 3, erg tevreden mee heb m ook nog maar kort gebruikt gekocht.
    Sommigen gaan klagen omdat ze niet alle functies krijgen, ik niet allang blij dat je nog mee doet!
    Bij de 5c destijds ook, wel iOS 10 geen nijgt shift, gezien dat wel mooi is vond ik dat wel jammer.
    Was ik nu met de SE eerst ook wat bang voor dat we wel 13 kregen maar geen dark mode, gelukkig wel darkmode, voor mij de belangrijkste nieuwe functie.
    Net op watch os 6 gezet.

  9. Waar stel je in dat er om het uur een geluidje afgespeeld wordt? En het uur wordt ook niet meer voorgelezen in watchOS 6

  10. Sinds de installatie alleen maar kleine problemen. What’s app berichten komen niet meer binnen op de watch (series 4, 3/4 jaar oud) en wat nog het meest irritante is: van mijn ingestelde wijzerplaat (infograaf, officiële van Apple) waren alle kleuren weg. Volledig zwart-wit.

    Darkmodus uitgezet op de telefoon, geen verandering. Bleek dat als je de achtergrond kleur “mandarijn” hebt, alles zwart-wit wordt. Na aanpassen van de achtergrondkleur naar “zwart” verschenen alle keuren weer, maar niet zo fel als dat ze waren.
    Kinderziektes? Of fouten in de instelling?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.