iCulture-app: bootscreen

Help mee de compleet vernieuwde iCulture app te testen!

Met donkere modus en compleet vernieuwd design
Na een (veel te) lange ontwikkelperiode zijn we eindelijk zover dat we echt de aller-, allerlaatste hand aan de compleet vernieuwde iCulture app leggen. Om ervoor te zorgen dat deze release zo foutloos mogelijk is, willen we voor het eerst een publieke betatest draaien met een aantal geselecteerde - en hopelijk toegewijde - fans en testers.


Meld je aan via het formulier en wie weet ontvang jij snel een uitnodiging voor onze TestFlight. Hoe meer testervaring je hebt, hoe groter de kans dat je wordt geselecteerd, maar we zijn ook op zoek naar lezers met devices die wij zelf niet meer actief gebruiken of die een andere goede motivatie inzenden.

iCulture app 3.0

De iCulture app is zoals gezegd compleet vernieuwd, met een fris nieuw design (inclusief standaard terugknop!), eindelijk een donkere modus, een overzichtelijke indeling van al onze topics, snelle artikelacties en nog veel meer. We hopen nu echt zo snel mogelijk deze versie naar de App Store te sturen, maar dat is ook afhankelijk van wat jullie als testers nog gaan vinden. Als je met eigen ogen wilt zien wat er allemaal nog meer verbeterd is moet je eerst even aanmelden 🙂

Open het formulier direct → Aanmelding iCulture app beta v3.0

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 19 september: Helaas bevatte het formulier een paar storende foutjes. Deze zijn nu opgelost. Pas indien mogelijk je antwoorden nog even aan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 september 2019 om 13:49
Onderwerp
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.