Mickey Mouse op de Apple Watch.

watchOS 6.0.1 uitgebracht: bugfixes voor Mickey Mouse-wijzerplaat en meer

Had je problemen met de wijzerplaat met Mickey en Minnie Mouse? Of werkte de complicatie van de Agenda-app niet goed? Dan is er nu een oplossing voor je. watchOS 6.0.1 is uitgebracht en lost een aantal bugs op.

watchOS 6 bevat heel veel nieuwe functies waar je je voordeel mee kan halen, maar Apple heeft per ongeluk ook enkele dingen stuk gemaakt voor een aantal gebruikers. Een aantal van de bugs zijn nu gefixt, want Apple heeft watchOS 6.0.1 uitgebracht. Let erop dat de update wederom nog niet voor alle modellen beschikbaar is.

watchOS 6.0.1 uitgebracht

Op de redactie hebben we van een aantal Apple Watch-gebruikers meldingen gekregen over de Mickey Mouse-wijzerplaat die niet goed werkt. Hoewel dit probleem niet bij iedereen speelt, zorgde de bug ervoor dat Mickey en Minnie de tijd niet uitspreken, ook al staan alle instellingen goed. In watchOS 6.0.1 is dit opgelost.

Daarnaast is er een probleem verholpen met de Agenda-complicatie. Deze toonde in sommige gevallen geen aankomende afspraken, terwijl deze wel in de agenda stonden. Apple laat verder weten dat er verbeteringen in de prestaties, beveiliging en andere verbeteringen doorgevoerd zijn.

watchOS 6.0.1
watchOS 6.0.1 optimizes performance, provides security updates, and contains improvements and bug fixes, including:

  • Resolves an issue where the Mickey Mouse and Minnie Mouse watch face does not speak time
  • Addresses an issue where the calendar complication may not display events
  • Fixes a bug that could result in a loss of display calibration data

For information on the security content of Apple software updates, please visit this website:
https://support.apple.com/kb/HT201222

De update is, net als watchOS 6 zelf, voorlopig alleen nog beschikbaar voor de Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4 en Apple Watch Series 5. Binnenkort komt watchOS 6 ook beschikbaar op de Series 1 en Series 2. Wanneer dat is, is nog niet bekend, maar Apple beloofde de update voor het najaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2019, 19:23
Categorie iDevices
Onderwerpen watchOS 6, watchOS-stable
Software watchOS 6

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.