Reacties voor: watchOS 3.2.2 met bugfixes nu voor Apple Watch te downloaden

Apple heeft watchOS 3.2.2 voor de Apple Watch vrijgegeven. In watchOS 3.2.2 heeft Apple enkele verbeteringen doorgevoerd en problemen opgelost. Wij leggen je uit hoe je watchOS 3.2.2 kunt downloaden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Geen nieuwe functies nee dan hang ik hem ook niet aan lader, gebruik hem al weer 2 weken niet en mis er niks aan.

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Geen nieuwe functies nee dan hang ik hem ook niet aan lader, gebruik hem al weer 2 weken niet en mis er niks aan.

    Ik denk dat de Sint dit jaar bij jou huisje niet meer gaat stoppen.

  3. Ik krijg nog steeds geen update binnen. Meer hier last van?

    alles aan de lader en alles al een keer opnieuw opgestart etc. etc.

  4. @Rene: Vorige keer was het eerst de iPhone updaten en pas daarna kwam de Watch-update beschikbaar…..nu misschien ook?

    Edit: zelf nog niet geprobeerd, ik wacht nog even eerste ervaringen af……

  5. @Rene: bij mij komt er ook niets binnen. Ik heb Series 1 en hij blijft hangen op watchOS 3.1

  6. Is allemaal prima gelukt op mijn Apple Watch (original).
    Het duurde wel een uurtje of zo, dus moest inderdaad even geduld hebben!

  7. @Dennis: zeker niet zelf betaald?..

  8. @Kevin: Wel zelf betaald maar het blijkt voor mij toch niet echt toegevoegde waarde te hebben, dit kan toch dit weet je niet van te voren.
    Ik zeg alleen er komen geen nieuwe functies bij, dus heb geen zin om hem nu op te laden aangezien ik hem al 2 weken niet meer gebruik.

  9. Hoop dat dit gefixt is. Soms blijft mijn Apple Watch Series 2 op een batterij percentage hangen bijvoorbeeld 72% en dan kijk ik in de avond is hij nog steeds zo. Doe ik mijn Watch aan en uit. Is de batterij opeens verhoogd naar 80%. Hoe dan?!

  10. Ik werd gisteravond geprompt op mijn iPhone om mijn watch (v2, 4 maanden oud) te updaten. Watch was voldoende opgeladen en aan de lader, de update in gang gezet maar helaas is de update 3.2.2 volledige fout gelopen. Nadat de update was gedownload is de watch gaan installeren is deze halverwege gestopt en op het beroemde rode uitroepteken blijven hangen. soft en hard reset werkt niet meer, komt steeds terug bij uitroepteken. Vanochtend Apple support ingeschakeld, zij weten het ook niet en helaas moet de watch worden opgestuurd voor reparatie. Het probleem lijkt sterk op de problemen eind vorig jaar met 3.1.1

  11. Ik heb eerst mijn iPhone 7 Plus ge-update en toen mijn Apple Watch 2. Dat ging allemaal goed. Maar sinds ik de watch en de iPhone ge-update heb maakt de watch op geen enkele manier meer verbinding met mijn iPhone. Ik weet niet of dit aan de iPhone of de watch ligt. Ik heb al diverse malen geprobeerd om hem geforceerd verbinding te laten maken maar steeds krijg ik de volgende melding.
    “Zorg dat de Apple Watch van P.M. is ingeschakeld en binnen bereik is”. Ik kan dan nog alleen maar op OK drukken.
    Hebben hier meer mensen last van?

  12. Ik zie sinds de update een heel vreemd probleem. Het scherm is soms super donker en andere keren is t superfel! De helderheid instelling doet ook helemaal niets. Opnieuw opstarten hielp ook niet.

    Zijn er meer mensen die dit probleem hebben?

  13. Mijn watch is sinds de update al twee keer vastgelopen. De eerste keer kon ik nog dubbelklikken op de kroon en dan ging het weer en kon ik herstarten. Nu is het horloge een paar dagen later weer vastgelopen en zie ik inderdaad ook alleen maar een donker scherm met heel vaag de tijd en een rood bliksempje. Iemand enig idee?

    Edit:
    Ah, ik heb het geloof ik gevonden 🙂
    Batterij waarschijnlijk leeg, my bad 🙂

  14. @Macaanzee: Alleen werkt de agenda niet meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.