Wat ging er fout met Windows Mobile?

Paul Thurrott vraagt zich op zijn SuperSite for Windows af waar het fout ging met Windows Mobile.

Even voorstellen: dit is Paul Thurrott, de grootste (en enige?) Microsoft-fanboy ter wereld. Hij werkt als blogger voor zijn SuperSite for Windows. Stiekem is dit een van de favoriete websites van ondergetekende, vanwege Thurrotts verfrissende blik op de computerwereld. De blogger reviewt (ter vergelijking) ook alle belangrijke nieuwe Apple-producten en is daar door de jaren heen steeds minder negatief over geworden. Toen de iPhone kwam, is hij die langzaamaan zelfs hoger gaan inschatten dan Windows Mobile. Zelf gebruikt hij nu al een tijdje een iPhone als vaste mobiele telefoon, omdat volgens hem Windows Mobile en andere mobiele OS’en van vandaag daarbij vergeleken “techniek uit de Sovjet-tijd lijken”. Een van zijn laatste artikelen is ook zeer de moeite van het lezen waard. In “Windows Mobile: What went wrong?” stelt hij namelijk dat Microsoft momenteel door al zijn concurrenten ingehaald wordt, zonder zijn strategie op dat vlak te veranderen.


Lees het artikel als je geïnteresseerd bent op de SuperSite for Windows. Eerder schreven wij al over Thurrotts review over de iPhone firmware-update 2.0.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.