Sms’jes beheren met iLog (Cydia), iPhone 3G unlock met SIMable?

iLog is een app voor gejailbreakte iPhones om je bel- en sms-geschiedenis te bekijken en om losse sms'jes en telefoontjes weg te gooien uit je geschiedenis. SIMable is misschien een manier om je iPhone 3G hardwarematig te unlocken.
Maarten ter Horst - · Laatst bijgewerkt:

Eerder schreven wij al over iLog, toen nog alleen een alternatieve applicatie voor het editen van je belgeschiedenis. In de tussentijd hebben de makers er nog wat aan gesleuteld, want met versie 2.1 biedt het programma nu eenzelfde soort functionaliteit voor je tekstberichtjes. Je kunt inkomende en uitgaande sms’jes per stuk bekijken en weggooien. Uiteraard is dit alleen voor gejailbreakte iPhones, wat echter niet betekent dat je het voor niets krijgt: het kost €4,99, maar er is wel een 6-daagse proefperiode. Kijk voor meer info op de site van iClarified. Downloaden doe je via Cydia. Zie
hier een stap voor stap uitleg.

Op de website van SIMable is een update verschenen over hun knutsel-manier om telefoons te unlocken. Je moet met een speciale perforator je simkaart bewerken en er vervolgens een extra chip tegenaan leggen. Deze methode bestond al, maar werkte nog niet altijd vlekkeloos met de iPhone. De makers beweren nu echter dat daar verandering in is gekomen: met zowel de Blackbarry Bold als de iPhone 3G beloven ze nu gegarandeerd succes. Meer informatie is te vinden op de site van SIMable.

SIMable via: Mobile Cowboys
Tips ingezonden door Samuel en Brownie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:38
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.