Apple April event wallpaper en countdown.

Maak je iPhone klaar voor het april-event met deze wallpapers

En tel af als je écht niet kan wachten

Toe aan een nieuwe wallpaper? Zet dan de kleurrijke en subtiele uitnodiging van Apple's april-event op je iPhone met deze collectie van wallpapers.

Wallpapers april 2021-event

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk heeft Apple de datum van het april 2021-event aangekondigd. Op 20 april onthult Apple de eerste nieuwe producten van 2021. Zoals altijd hoort er bij die aankondiging van het event ook weer een mooie uitnodiging, waar wallpaperexpert @AR72014 weer een mooie wallpaper van gemaakt heeft. En als je niet kan wachten tot het event begint, zie je met de countdown voor je beginscherm precies hoeveel dagen het nog duurt.


Deze keer zijn er twee versies van de wallpaper: een lichte en een donkere variant. In beide versies staat het Apple-logo centraal zoals je die ook op de uitnodiging ziet. Het logo bestaat uit penstreken (Apple Pencil?) in verschillende kleuren. Je kan via de website van Apple het logo ook in 3D in augmented reality bekijken. Onder de juiste hoek zie je dan het Apple-logo tot stand komen. De wallpapers zijn beschikbaar voor zowel Face ID-iPhones als de modellen met thuisknop.

Klik op de links hieronder en hou de afbeelding ingedrukt om hem toe te voegen aan je fotobibliotheek, waarna je hem eenvoudig kan instellen als wallpaper. Wil je meer weten hoe je een wallpaper moet instellen op je iPhone of iPad, lees dan onze tip.

Apple april 2021 event wallpapers voor iPhone

iPhone april 2021-event wallpapers.

→ Download voor iPhones met Face ID (zwart)
→ Download voor iPhones met Face ID (wit)

→ Download voor iPhones met thuisknop (zwart)
→ Download voor iPhones met thuisknop (wit)

Credits voor wallpapers: @AR72014

Countdown widget voor april-event

iCulture-huisdesigner @basvanderploeg heeft, net als voor de afgelopen events een countdown gemaakt die je als widget kan toevoegen op je beginscherm. Je maakt daarbij gebruik van de app Glimpse 2, waarmee je zelfgemaakte widgets vanaf een link op je beginscherm kan zetten. Wil je deze widget ook, dan volg dan deze stappen:

 1. Download de app Glimpse 2 via deze link. De app is gratis.
 2. Ga op je iPhone in de browser naar deze link. Dit is de website waar de widget opgeslagen is. Kopieer de volledige link vanuit je browser of hieronder:

  https://basvanderploeg.nl/widgets/appleevent-april21/?dev=true&animate=true

 3. Open de Glimpse-app en tik op het plusje.
 4. Voer een naam voor de widget in en plak de gekopieerde link bij Page URL. Tik op Next.
 5. Tik nu op de knop Turn off preview.
 6. Vervolgens tik je onderaan op de knop Toggle widget frame. Versleep het kader zo zodat de widget mooi in het bovenste kader past.
 7. Tik op Add.

Countdown widget april event via Glimpse.

 1. Voeg nu de widget van Glimpse 2 toe. Hou een lege plek op het beginscherm ingedrukt en tik op het plusje bovenaan je scherm.
 2. Zoek Glimpse op en tik op Voeg widget toe bij de eerste brede widget die je ziet.
 3. De widget staat nu op je beginscherm. Hou eventueel de widget weer ingedrukt en kies voor Wijzig widget.
 4. Schakel de Bottom Bar uit.

Countdown widget april event op beginscherm.

Als het goed is staat de widget nu correct op je beginscherm. Linksboven zie je precies over hoeveel dagen het event van start gaat.

Kun je niet wachten totdat het event gaat beginnen? Lees dan onze vooruitblik met verwachtingen op het april-event.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.