apple-store-amsterdam-wachtrij-iphone-6-liggend

Eerste wachtenden bij Apple Store Amsterdam voor iPhone 6

De wachtrij bij Apple Store Amsterdam is gestart: de eerste mensen staan in de rij voor de iPhone 6, die 26 september in de verkoop gaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple store amsterdam wachtrij iphone 6Heb je vannacht het reserveren van iPhones in de Apple Store gemist? Dan kun je altijd nog in een tuinstoel bij de Apple Store gaan zitten. Drie dagen voordat de verkoop van start gaat zijn de eerste twee wachtenden al gesignaleerd bij de Apple Store. En het gaat om oudgedienden, want de nummer 1 in de rij is George, die ook bij alle eerdere Apple Store-evenementen haantje de voorste was. In Den Haag ging hij traditiegetrouw als eerste naar binnen. En ook deze week wil hij weer de eerste zijn, als op vrijdagochtend om 8:00 uur de deuren van de Apple Store open gaan voor de verkoop van de iPhone 6.

De komende dagen zullen we jullie op de hoogte houden hoe de rij bij de Apple Store zich ontwikkelt. Wie slim is blijft lekker thuis en bestelt z’n iPhone 6 via de provider of heeft vannacht al een toestel gereserveerd bij Apple zelf.

Update 24 september 9:00 uur: Er zitten nog steeds twee mensen, die zo te zien nog niet erg uitgeslapen zijn.

wachtrij-apple-store-amsterdam-24-september

Hieronder zie je de foto die we eerder maakten van de Apple Store-opening in Den Haag. Toen liep George ook als eerste naar binnen. George blijkt een echte liefhebber van wachtrijen; hij doet het in ieder geval niet om reclame te maken voor een of ander merk.

den-haag-4

In onderstaand filmpje is George na ca. 0:35 te zien als eerste klant. En het ziet er naar uit dat de geschiedenis zich aanstaande vrijdag gaat herhalen – als ‘ie het volhoudt.

Tipgever: @rfwens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2014, 9:06
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, iPhone 6

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.