Reacties voor: Voorspelling: iPad mini haalt Nexus 7 en Kindle Fire snel in

Apple zal in de eerste verkoopweek 850.000 iPad mini's verkopen, denkt analist Kuo. Ook zal Apple in het vierde kwartaal van 2012 8,2 miljoen iPad mini's verkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. IPad Mini haalt Nexus7 en Kindle Fire in………. ja en op mars leven mannetjes (lol)

    Dit zie ik niet gebeuren, qua prijs niet aantrekkelijk tov de Kindle bv. Dit product zal mee alleen voor e reader gebruikt worden.

  2. @Civman: Prijs zegt niet alles!

  3. Ik denk eerlijk gezegd dat hij er niet veel naast zal zitten.

    In de winkels waar de iPad mini op display ligt samen met de ‘concurrenten’, is de aandacht voor de mini ontegenzeglijk veel groter. Ik heb alleen maar mini’s verkocht zien worden, en geen Android-tablets.

  4. Haalt nexus in, hahahaha, bla bla bla….

  5. Je hoeft geen helderziende te wezen om te voorspellen dat de iPad mini gehakt maakt van de concurrentie. De duurdere iPad 3 broer maakte al gehakt van de concurrentie. Maar de goedkopere iPad mini zal het marktaandeel alleen maar versterken.

  6. De iPad mini zal alle concurenten achter zich laten. Kijk alleen maar even naar de batterijduur. Er is geen tablet te vinden die het zolang volhoudt op 1 lading.
    De paar pixels extra van de Nexus ben je snel vergeten als je de de iPad mini gaat ervaren.

  7. @Civman: wat een Bull….als je denkt dat de iPad mini alleen als reader gebruikt zal worden dan weet ik niet waarvoor de kindle is gemaakt. De kindle is zogenaamd een luxe reader die van plastic is gemaakt en toch beweert het van alles en nog wat te zijn. iPad mini juist tegenover gestelde en richt zich op meerdere zaken dan juist alleen een reader. Ik durf ze te wedden dat de iPad mini de kindle en nexus nu al voorbij is.

  8. We hebben de mini nu 24 uur (32 GB, Wifi) en zijn zeer enthousiast. Zowel mijn vrouw als ik hebben een iPad (2 en 3) en hebben deze gekocht voor lezen en reizen. Mijn vrouw heeft de mini geclaimd en kan haar 2 verkopen.
    Ik zie goede kansen dat de mini de concurrentie verslaat, het voelt als een volwaardige iPad “in every inch”.

  9. Altijd maar die vergelijking tussen de Nexus 7 en de iPad mini… Ik heb ze allebei, en het zijn heel andere apparaten. De iPad mini heeft een veel (en niet een beetje hoor!) groter scherm. Als je kijkt op de Nexus hoeveel ruimte een app heeft versus op de iPad mini, dan valt op dat het bruikbare deel van het scherm echt veel kleiner is. Je raakt immers ook ruimte kwijt aan de ‘home’, ‘back’ en ‘task switcher’ buttons. Daarnaast gaat mijn Nexus voor de tweede keer terug vanwege een loszittend scherm, slechte kwaliteit blijkbaar.

  10. Heb de Kindle Fire HD een week in huis. Goed geluid, donker scherm. Vrijdag kocht ik de iPad mini. Zoals bij eerdere apparaten had ik het gevoel dat ik een fiets met luchtbanden had gekocht i.p.v. houten banden. Geld besparen op een apparaat dat niet in de buurt komt, is weggegooid geld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.