Reacties voor: Vogel’s Ringo Universal Mounting System: meerdere iPad-houders in één pakket (review)

Vogel's Ringo Universal Mounting System is een iPad 2-cover die het mogelijk maakt om je iPad op verschillende plekken neer te zetten en op te hangen. Wij kijken of deze het forse prijskaartje waard is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik hou het voor de auto bij de Brandsen-houder. Superbevestiging die in 20 sec vastzit en in tegenstelling tot Vogel, verstelbare hals, waardoor je de iPad naar je toe kunt halen voor spelletjes etc.

  2. Origineel geplaatst door Peter van Loevezijn
    Ik hou het voor de auto bij de Brandsen-houder. Superbevestiging die in 20 sec vastzit en in tegenstelling tot Vogel, verstelbare hals, waardoor je de iPad naar je toe kunt halen voor spelletjes etc.

    Handig voor in de auto. Je iPad naar je toehalen voor spelltjes, haha.

  3. Top product.

    Nederlandse kwaliteit met een hoog design gehalte. Apple waardig. Qua prijs redelijk hoog vergeleken met de china designers. China kwalitiet is niet met Vogels te vergelijken.

  4. Voor het bevestigen van de Car Mount is helemaal geen speciale schroevendraaier nodig. Je kunt het juist helemaal zonder gereedschap doen. Je schuift de houder eenvoudig uit elkaar door een pal terug te halen en klikt hem dan vast op de hoofdsteun.

  5. @Gaston: … en zelfs dan nog, die “speciale”, “stervormige” schroevendraaier noemen ze gewoon een torque-schroevendraaier. Zit in iedere DHZ z’n gereedschapskistje…

  6. @Tim J: Ik heb net even gekeken, maar hij zit niet in mijn gereedschapskist… Maar goed ook, want je hebt ’m helemaal niet nodig. 😉

  7. @Rob Berghaan:

    Ik heb van dit setje al een tijd de Backcase + Flipstand maar vind dit echt goedkope rommel. Het zou me niet verbazen als dit ook in China is gemaakt.

    Ik heb ook een SwitchEasy Canvas deze is van vele hogere kwaliteit en kost een stuk minder.

  8. €20 voor een V-vormig stuk plastic? Zit er een gouden randje omheen of is er een andere reden om dit soort prijzen te rechtvaardigen? Zelfs op de foto kun je al zien dat het ook niet bepaald hoge kwaliteit gietwerk is, of zijn dat vette vingers op de achterkant?

    [Edit]

    …of zit de klem om de iPad bij die €20 inbegrepen? Dan is het nog wel redelijk.

  9. haha..heb je echt met een schroevendraaier die set in de auto gemonteerd? 🙂 Echt, klik klak en je bent klaar, 5 seconden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.