Reacties voor: Kigo kinderhorloge voorkomt dat kinderen zoekraken op het strand

Met het Kigo-kinderhorloge kun je zoekgeraakte kinderen sneller terugvinden. Dankzij de Vodafone KinderBrigade kun je het horloge gratis proberen op de stranden van Zeeland.

Reacties: 14 reacties

  1. Wij hebben via Kickstarter de Tinytell gekocht. Die voldoet voor ons ook prima, is zeer solide en betrouwbaar en werkt zonder abonnement. Ik heb er een prepaid kaartje in geplaatst van Orange (BE) en zo is mijn zoontje voor 15 euro per jaar bereikbaar en kan hij mij in noodsituaties bellen.
    Natuurlijk kan ik met 3G ook op de Tinytell app zien waar hij zich bevindt, maar dan moet ik elke maand het internet opnieuw activeren. Voor mij een overbodige luxe, ik kan toch gewoon even bellen en vragen waar hij uithangt.
    In noodsituaties zou ik dan eventueel wel een herlading kunnen doen om 3G opnieuw te activeren.

  2. 6 tot 8 euro per maand is een hoop geld voor zoiets. Paar tientjes per jaar zou oké zijn

  3. Ik ben al maanden op zoek naar iets dergelijks. Maar dan wel net dat ietsje goedkoper. Ik ben niet elke dag onderweg op stranden en skipistes met mijn kind. Ik zou dus graag iets “betaalbaarders” willen. Iemand nog tips?

  4. heb een watchi besteld 99 euro ter introductie en kan met prepaid .
    doet het ook overal.

  5. Vind het een beetje vreemd dat ze zichzelf nogal op de borst kloppen alsof ze het wiel hebben uitgevonden. Deze horloges bestaan toch al veel langer, bv kyutec die je bij aan boord de KLM kunt kopen. Hier zit ook een jaar lang al abonnement bij…. is dit horloge nu zo wezenlijk anders of is dat gewoonweg marketingpraatje?

  6. Wij hebben de Weenect (€99). Abbo was €85 voor 3 jaar, dus €2,36 per maand. Wereldwijde dekking.

  7. Origineel geplaatst door Gaetan
    Ik ben al maanden op zoek naar iets dergelijks. Maar dan wel net dat ietsje goedkoper. Ik ben niet elke dag onderweg op stranden en skipistes met mijn kind. Ik zou dus graag iets “betaalbaarders” willen. Iemand nog tips?

    Ik heb de Q50 bij aliexpress besteld en binnen. Ze zien er goed uit, nog even een prepaid kaartje er in en gaan 🙂 Voor €12,- per stuk kan ik ze wel proberen 😉

  8. http://Www.umiwatch.nl is er ook voor bejaarde en kids…gps tracker er in, oplaadbaar via usb… 72uur online

  9. Q50 op aliexpress. Sim kaart erin, gps locatie, bellen, gebeld worden, berichten sturen. En dat voor €15.- zonder duur abo!

  10. De kigo is n goed idee. De uitvoering is nog zeer matig.

  11. Misschien is mijn oplossing dan niet geschikt voor het strand, maar wel voor andere activiteiten van kinderen. Ik neem m’n oude iphone 3gs, prepaid simkaart erin, kind doet het in tasje of jaszak. Via ‘zoek mijn iphone’ zie ik precies waar ze zijn. Een zoekopdracht kost nauwelijks data, dus je doet lang met een kaart van 10 euro.

  12. @Gaetan: Wij hebben de HellOO watch, rond 129,- bij oa Mediamarkt, Bol en flagshipstore Amsterdam te koop. Heel blij mee! Kan je ook n prepaid kaartje in doen danwel abo.

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. Stralingsvrij naar het strand is er ook niet meer bij. Ik kan mij overigens niet herinneren dat dit een groot probleem was/is. Typisch weer die Westerse angst-cultuur. Het “Och-Het-Zou-Je-Toch-Maar-Gebeuren” denken.

    Geef je kind ook gelijk een pistool mee voor het geval er een terrorist op het strand komt. Want “Och-Het-Zou-Je-Toch-Maar-Gebeuren”!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.