power-hover-app

Power Hover: Apple’s gratis App van de Week laat je vliegen als Marty McFly

Power Hover is Apple's gratis app van de week. Verzamel zo veel mogelijk batterijen om de stad te voorzien van stroom, maar pas op voor obstakels en vijanden.

Apple heeft weer een nieuwe App van de Week voor je uitgekozen. Dit keer is Power Hover aan de beurt, een game die je zoveel mogelijk batterijen laat verzamelen om de wereld weer van stroom te voorzien.

power-hover-app

Voorzie de stad weer van stroom, maar pas goed op!
In het spel zit de wereld zonder stroom, en jij bent de enige die dat kan oplossen. Op een hoverboard reis je de hele wereld rond om zo veel mogelijk batterijen te verzamelen, zodat je de steden weer kunt voorzien van stroom. Het principe mag misschien heel makkelijk klinken, de game zelf is toch een behoorlijke uitdaging. Het spel maakt het je na elk level een stuk moeilijker. Zo zijn er in elk level nieuwe gebieden, obstakels en vijanden die het keer op keer uitdagender maken.

Power Hover: steeds moeilijker

Je begint het spel met een tutorial waarin alles wordt uitgelegd. Na de korte tutorial kan je direct het eerste level spelen. De besturing is prima te doen. Je personage gaat vanzelf vooruit en je hoeft alleen op de linker- en rechterkant van het beeldscherm te drukken om te sturen. De game heeft een minimalistisch ontwerp, maar ziet er ondanks het simpele uiterlijk wel heel netjes uit. Ook hebben de makers gezorgd voor een lekkere soundtrack. Het is daarom zeker een aanrader om een hoofdtelefoon te gebruiken tijdens het spelen.

Normaal gesproken kost deze app €3,99, maar is nu de hele week gratis te downloaden voor iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2016, 13:29
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.