Reacties voor: Vodafone gaat iPhone verkopen: eerst iPhone 3GS, daarna iPhone 4

Vodafone gaat de iPhone in Nederland verkopen. Aanvankelijk verkopen ze de 16GB iPhone 3GS, daarna volgt de iPhone 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
133 reacties
 1. Betere provider dan t-mobile
  nu nog KPN en dan ben ik ook blij 😀

 2. Mooi, maar duurt te lang. Dan maar simlockvrij.

 3. Yeaah hier zat k op te wachten

 4. En de woordvoerster kan het gerucht niet officieel bevestigen? Wel onofficieel? 😉

 5. Jammer dat het niet meteen in juli is, want ik wil ‘m echt wel meteen hebben! 😀

 6. YES!!!! YESS YESS!!! EINDELIJK!!!!!!!

 7. Laat maar komen, volgend jaar neem ik mooi de nieuwste iPhone via Vodafone, snel weg bij T-mobile

 8. Zou fantastisch zijn want ons bedrijf gebruikt vodafone. Dan zou ik straks de iPhone 4 “van de zaak” kunnen hebben en dat is redelijk chill. 🙂

 9. Yippie. We gaan Vodafone helpen om die 200.000 te halen.

  2 jarig contract met Vodafone durf ik (in tegenstelling tot afgelopen 2 jaar t-mobile) WEL aan.

  Dus ik parkeer mijn buitenlandse simlock-vrij plannen even totdat hier duidelijkheid over is.

 10. Heb het ook van ze gehoord eergisteren. Als Vodafone de iphone 4 gaat verkopen dan wordt in januari mijn verlenging een iphone 4 32gb. Dat houdt dus in dat ik niet een bestelling ga plaatsen in frankrijk.

 11. Goed nieuws, op dit moment heb ik een iphone 3gs 32gb uit italie met een vodafone prepaid met internet blox. Mischien dat als ze de iphone 4 straks een beetje voordelig aan kunnen bieden met aboo neem ik de iphone 4 en anders wacht ik nog even tot de iphone 5.

 12. Mooi, als iedereen daar dan heen gaat doet mijn tmobile het tenminste weer…
  En dan niet gaan zuren als Vodafone ook traag word…
  Niet dat ik tmobile goed praat maar dat probleem lost zich zo denk ik wel op want van tmobile moet je niets verwachten lijkt wel.

 13. Zou top zijn, maar wil eigenlijk niet wachten tot september/oktober… Plus, ik gebruik HEEL veel data (vooral door Spotify) , en voorzie dan wel de nodige problemen met de FUP van 10 x gemiddeld verbruik (50 Mb) …

 14. Dat alleen de eerste x maanden is echt irritant van Vodafone altijd. Vodafone lijkt me ook niet mijn ideale operator maar met T-mobile heb ik het helemaal gehad en ik ben blij dat er nu meer keus is!

 15. (Red.) Onnodige reactie.

 16. Betekend dit nu dat de iphones die geleverd gaan worden (ongeacht welke provider) simlockvrij zullen zijn?

 17. dit is heerlijk nieuws 🙂
  ik heb nu nog steeds 1gen iphone met vodafone abonnement, ik heb nooit een telefoon met een andere provider gehad. stap naar iphone 4 zal groot zijn, kan niet wachten 😀

 18. Dus dan is het niet meer mogelijk om het “early renewal” idee te gebruiken.

  Dan moet ik nog wachten tot aug 2011 :S

  Kan misschien mijn contract proberen te ontbinden door de slecht 3g ontvangst.

 19. @vodafoneUK twitterde net dit: “Great news – our official iPhone 4 price plans are now available! http://bit.ly/a1ReQH

 20. Kom net uit een Vodafone winkel en mij is verteld dat iPhone 4 pas tegen December komt.

 21. goed om te horen/lezen, maar ik ga echt niet tot het einde van 2010 wachten! Ik heb “hem” (iPhone 4 32GB Zwart!) woensdag via phoneshop gereserveerd met Vodafone Bel+Sms+Web 275.

  Het is voor iedereen in Nederland natuurlijk wel beter als de grootverbruikers van data verdeeld worden over het KPN, Vodafone of T-Mobile netwerk…

 22. Wow, “al” in oktober?

 23. Vanmiddag nog bij Vodafone in Amersfoort geweest. Oktober werd daar ook genoemd als begin verkoop van de iPhone. Wel in combinatie met de nieuwe microsim-kaart. Of je dan je huidige simkaart kan inwisselen is nog niet bekend. De ‘ouderwetse’ SIM past nl. niet in de nieuwe iPhone. In België wordt de nieuwe iPhone nog steeds simlockvrij geleverd vanaf juli (de Belgen gaan uiteraard wel weer voor).

 24. Oktober is aan de late kant voor de iPhone 4.. De meeste iPhone fans zullen dan al weer gezwicht zijn voor 2 nieuwe jaren T-Mobile.

 25. FUP nog nooit last gehad bij Vodafone en ik ga er elke maand dik overheen… Wordt straks weer knippen in je simkaart ? Voor iPhone 4?

 26. Origineel geplaatst door Daniel: Mooi, als iedereen daar dan heen gaat doet mijn tmobile het tenminste weer…
  En dan niet gaan zuren als Vodafone ook traag word…
  Niet dat ik tmobile goed praat maar dat probleem lost zich zo denk ik wel op want van tmobile moet je niets verwachten lijkt wel.

  Volledig mee eens.

 27. Vodafone is ook bezig met het verbeteren van hun netwerk! Voorbereiden voor iphone???

 28. Komt allemaal veels te laat, ik blijf lekker bij T-Mobile. Nooit problemen mee gehad.

 29. Yoepie, eindelijk een iPhone abbo bij Vodafone. Mijn contract met T-mobile loopt mei volgend jaar af. Dan ben ik bij T-mob gelijk weg en meld me voor de iPhone 4 bij Vodafone.

 30. Mmm dit is net het nieuws waar ik op zat te wachten! Nu toch maar een iPhone via de UK apple site besteld en bij een goede kennis daar laten afleveren. Kan ik toch mijn Vodafone abonnement behouden met een sim-lock-vrije iPhone. Het is wel duur maar ach…

 31. Wat ik alleen niet begrijp, waarom zou je een Iphone 3Gs willen, als Iphone 4 er al aan zit te komen. Je legt jezelf voor 2 jaar vast aan een nu al verouderd model. Ik zie het bij mezelf. Ik heb een 3G uit Belgie met Vodafone super sim. Die 3G is nu 20 maanden oud en eigenlijk ook al hopeloos verouderd. Dan maar even door met mijn 3G en dan voor de 4 als die uitkomt.

 32. Vandaag bij de vodafone winkel in Nijmegen geweest,
  En ja de iphone 4G komt zeker, waarschijnlijk midden juli. Ik heb mij op een inteken lijst laten plaatsen voor een 4G 32 GB wit voor verlenging van mijn zakelijk abonnement.

  Dus of ik word voor de gek gehouden of ik heb binnen kort een mooie 4G

  Groetjes Endophone

 33. Origineel geplaatst door Endophone
  Vandaag bij de vodafone winkel in Nijmegen geweest,En ja de iphone 4G komt zeker, waarschijnlijk midden juli. Ik heb mij op een inteken lijst laten plaatsen voor een 4G 32 GB wit voor verlenging van mijn zakelijk abonnement.Dus of ik word voor de gek gehouden of ik heb binnen kort een mooie 4GGroetjes Endophone

  Zal ik je uit de droom helpen, de iphone 4G komt nooit.

 34. Origineel geplaatst door Endophone
  semantie

  Een 4G zal je niet gaan krijgen. iPhone 4 wellicht wel.

 35. Tegen dat Vodafone de iPhone 4 gaat verkopen zal de iPhone 5 al op de markt zijn volgen mij. 🙂

 36. Mooi als iedereen nou overstapt zit vodafone straks met netwerk problemen en heb ik bij t-mobile geen problemen meer. En je gaat nog meer betalen ook. Lache man.

 37. Vodafonneeee!!!!!!

 38. Juist Glenn, Vodafone is nooit snel met actuele en gewilde toestellen. En als ze dan eindelijk over de brug komen doen ze net alsof ze de eerste zijn.

  Eerst de 3gs en dan de 4….. hoe verzinnen ze het.

 39. wat ik heb gehoord (van …….) is dat T-Mobile hem de eerste 3 weken ge-simlocked gaat verkopen daarna is het toestel simlock vrij in nederland. dat zou dan moeten kloppen met het verhaal van hierboven dat Vodafone eerst de 3GS gaat verkopen en pas daarna de iPhone4 ……

 40. Natuurlijk zal het netwerk van Vodafone wanneer zij de iPhone gaan verkopen meer belast worden dan nou;
  het verschil met t-mobile is dat Vodafone op veel meer plekken in Nederland bereikbaar is, en dat Vodafone meer een reputatie heeft om netwerk problemen snel en goed aan te pakken.

  Nooit geen problemen gehad met Vodafone Prepaid overigens; tenminste; vorig jaar een dag gratis sms’en omdat er een storing was waarvan ik niets had gemerkt.

 41. Jij misschien niet, maar zeer veel mensen hebben wel veel storingsproblemen gehad destijds.
  Maar goed..er is dus nog steeds niks officieels bekend.. Denk niet dat veel mensen gaan wachten tot oktober of december of wat dan ook..zonde.. maar goed, misschien klopt dit allemaal nog wel niet..

 42. Niet allemaal naar Vodafone graag, dan wordt mijn netwerk zwaarder belast en het gaat net zo fijn nu 🙂

 43. Ok, maar wie zegt dat het netwerk van Vodafone een boost in het gebruik van mobiele data aan kan?

 44. Origineel geplaatst door Whistler
  Zou top zijn, maar wil eigenlijk niet wachten tot september/oktober… Plus, ik gebruik HEEL veel data (vooral door Spotify) , en voorzie dan wel de nodige problemen met de FUP van 10 x gemiddeld verbruik (50 Mb) …

  Hoe kom je aan de fair use policy van 50 MB?
  Vodafone is onbeperkt, zolang je geen VoIP gebruikt, en je toestel niet las modem aansluit.

 45. Een van de providers waar een normaal mens zich dus NIET aan moet wagen.

 46. Origineel geplaatst door Aldert
  Oktober is aan de late kant voor de iPhone 4.. De meeste iPhone fans zullen dan al weer gezwicht zijn voor 2 nieuwe jaren T-Mobile.

  ECHT NIET ik heb het helemaal gehad met t-(not)mobile genoeg om een paar maanden extra te wachten.

 47. Is er dan al iets bekend over de kosten? een beetje bijbetalen vind ik niet erg. Maar om nou 40 of 50 euro in de maand te gaan betalen vind ik een beetje overdreven.

 48. Wij hebben 2 abonnementen, 1 bij Vodafone en 1 bij t-mobile. Die bij t-mobile loopt in dec af en die bij Vodafone is per maand opzegbaar omdat er al 2 jaar voorbij is. Waar doen we nu het verstandigst aan? Over de gsm ontvangst bij beiden hebben we vaak niet te klagen. Over de 3G ontvangst wisselend. Is Vodafone beter of maakt het niet uit qua internet?

 49. Iedereen denkt nu wel dat het netwerk van vodafone nu zoveel beter is .. maar wat als er ineens zoveel iPhone 3gs/4 bijkomen.. zoals bij de launch van de 3g bij T-Mobile.. krijg je het zelfde verhaal

 50. Dit staat er op dit moment op de vodafone site lijkt me toch dat ze zich erop willen voorbereiden?

  Verbetering van datanetwerk leidt tot extra werkzaamheden
  We investeren op dit moment fors in de verdere verbetering van ons datanetwerk. Dankzij deze investeringen merk je op korte termijn een aanzienlijke verbetering als je datadiensten gebruikt.

  Dus ik denk dat hij komt:D

 51. @Dave: Denk dat er eerst een 4s komt.

 52. Eerst zien dan geloven….. Weet iedereen zich februari nog te herinneren toen iedereen hier ook helemaal halleluja was omdat KPN de iPhone aan zou gaan bieden? En dat was ook allemaal door die geweldige helpdeskmedewerkers bevestigt, alsof die inzage hebben in contractonderhandelingen tussen management en fabrikanten. En nu weer van die berichten. Ik wacht wel af wat het wordt! Want zoals de meeste nu wel weten valt het wel mee met de iPhone en KPN.

 53. Vodafone en iphone gaat niet werken ze hebben namelijk een strenge fair use policy!!

  alleen t-mobile voldoet voor de zware gebruiker.
  en een vol potentie met de iphone kan alleen met t-mobile

 54. Ze worden bij verlengingen, mits je er om vraagt, al een tijdje aangeboden door Vodafone…

  Check ook gewoon: http://www.vodafone.nl/prive/abonnementen/super_sim_only

  Daar wordt al doorverwezen naar iVoordeel :).

 55. Origineel geplaatst door gorch
  Vodafone en iphone gaat niet werken ze hebben namelijk een strenge fair use policy!!alleen t-mobile voldoet voor de zware gebruiker. en een vol potentie met de iphone kan alleen met t-mobile

  dat slaat nergens op. ik gebruik mijn iPhone zeer intensief en ik heb een abonnement bij Vodafone. Ik heb nog nooit iets van Vodafone gehoord dat ik teveel data verbruik.

 56. Vodafone heeft toch geen virtuele voicemail voor de iphone?

 57. Wat een gezwets allemaal, jullie willen VF en zijn straks de eerste die weer liggen te klagen als ze geen ontvangst hebben. Ik lees jullue berichten wel straks. VF is voor mij slecht, maar algemeen echt niet beter dan TM, wat jullie doen heet ‘wishfull thinking’ oftewel dromen

  ik ben er blij mee TM is gewoon super!! Altijd ontvangst, dus voor ons wordt het alleen maar beter als jullie overstappen, bedankt!

  Maar klaag niet straks als het niet werkt, en het is nog duurder ook

 58. Origineel geplaatst door mcbbvb
  Origineel geplaatst door gorchVodafone en iphone gaat niet werken ze hebben namelijk een strenge fair use policy!!alleen t-mobile voldoet voor de zware gebruiker. en een vol potentie met de iphone kan alleen met t-mobiledat slaat nergens op. ik gebruik mijn iPhone zeer intensief en ik heb een abonnement bij Vodafone. Ik heb nog nooit iets van Vodafone gehoord dat ik teveel data verbruik.

  nee, nu nog niet omdat ze nog geen iPhone Abo hebben bij VF, maar straks wel. Gewoon wachten, dan zie je het vanzelf.

 59. Origineel geplaatst door mees
  Wij hebben 2 abonnementen, 1 bij Vodafone en 1 bij t-mobile. Die bij t-mobile loopt in dec af en die bij Vodafone is per maand opzegbaar omdat er al 2 jaar voorbij is. Waar doen we nu het verstandigst aan? Over de gsm ontvangst bij beiden hebben we vaak niet te klagen. Over de 3G ontvangst wisselend. Is Vodafone beter of maakt het niet uit qua internet?

  Lijkt mij dat jullie dat nu het beste kunnen zeggen, jullie hebben elk ervaring bij deze 2 providers ?!

 60. KPN had een fair use maar deed hier niets mee totdat het netwerk opeens in korte tijd steeds zwaarder belast werd. Nu heb ik maandelijks een waarschuwing + snelheidsverlaging, terwijl ik hier voorheen nooit iets van hoorde bij ruim 250 MB maandgebruik.

  Vodafone heeft een FUP en daar hoorde je voorheen nooit iets over. Ben je nu Vodafone prepaidklant met een onbeperkt internet Blox, dan krijg je vlak voor de 250 MB maandelijks een waarschuwing. Kom je daar boven, dan blijft je snelheid maximaal, maar ga je opeens per 15 minuten of per MB betalen! Als dit nu bij prepaid klachten oplevert, dan gaat dit bij de komst van veel Iphones op hun netwerk vast noodgedwongen ook voor abonnees gelden.

  Bij mij thuis (midden in grote stad, omgeven door 2 snelwegen en een belangrijke spoorlijn + een aangrenzend bedrijventerrein heb ik geen Vodafone 3G dekking. Pas enkele straten verderop krijg ik buitenshuis een beetje UMTS/3G dekking met Vodafone. Een databundel mocht ik niet cancellen ondanks dat de afwezigheid van UMTS dekking op die A locatie bekend is bij Vodafone. Reden: ik kon toch internetten en wel over GPRS. Toen maar een schriftelijke klacht ingediend. Er viel nog steeds niet te praten over ontbinding. Ik kreeg er wel een rapport bij van metingen die aangaven dat de dekking inderdaad ondermaats was. Daarbij stond de opmerking dat Vodafone landelijk gestopt was met het investeren in het UMTS/3G netwerk en dit als voltooid beschouwd waardoor ook op deze A locatie ook in de toekomst geen 3G dekking zou worden bijgebouwd.

  Kortom: KPN investeert voortdurend nog in uitbreiding en capaciteitsverbetering, T-Mobile heeft dit een tijd lang uitgesteld, maar is door de huidige problemen weer versneld aan het uitbreiden. Bij Vodafone vind met het 3G netwerk af. Mocht de Iphone 4 daar komen, dan mag je door de weigering nog verder te investeren met serieuze problemen rekening gaan houden!

 61. Dus als ik het goed begrijp gaat Vodafone de 3GS leveren via een omweg om Apple juridisch buiten spel te zetten? En Apple gaat deze creativiteit dan vervolgens belonen door straks direct de 4 aan Vodafone te leveren?

  Vreemd.

 62. Via Vodafone een iPhone afnemen kan al een tijdje via wat omwegen – ze leverden simlockvrije import telefoons uit Belgie en Italie.
  Daarnaast heeft Vodafone al best lang een speciaal iPhone abonnement – al zit visual voicemail daar niet in.

  Ik ben zelf niet kapot van het Vodafone 3G netwerk – het ligt er best vaak uit in bv. Amsterdam Zuid Oost (T-Mobile doet het ook niet daar). Ik verwacht dat T-Mobile de 3G problemen wat eerder onder controle heeft dan Vodafone (die de echte problemen nog moet gaan krijgen, waarschijnlijk).

 63. Origineel geplaatst door Jantje
  Wat een gezwets allemaal, jullie willen VF en zijn straks de eerste die weer liggen te klagen als ze geen ontvangst hebben. Ik lees jullue berichten wel straks. VF is voor mij slecht, maar algemeen echt niet beter dan TM, wat jullie doen heet ‘wishfull thinking’ oftewel dromenik ben er blij mee TM is gewoon super!! Altijd ontvangst, dus voor ons wordt het alleen maar beter als jullie overstappen, bedankt!Maar klaag niet straks als het niet werkt, en het is nog duurder ook

  waarom gezwets? ik heb bij Vodafone en T-Mobile een abonnement gehad en met Vodafone heb ik nooit problemen gehad en met T-Mobile heb ik constant problemen. Dan is het toch logisch dat mensen zoals ik blij zijn dat Vodafone straks ook de iPhone gaat aanbieden. Omdat jij altijd bereik hebt met T-Mobile betekent dat niet dat anderen er geen problemen mee hebben.

 64. Origineel geplaatst door Rembert
  Via Vodafone een iPhone afnemen kan al een tijdje via wat omwegen — ze leverden simlockvrije import telefoons uit Belgie en Italie.Daarnaast heeft Vodafone al best lang een speciaal iPhone abonnement — al zit visual voicemail daar niet in.Ik ben zelf niet kapot van het Vodafone 3G netwerk — het ligt er best vaak uit in bv. Amsterdam Zuid Oost (T-Mobile doet het ook niet daar). Ik verwacht dat T-Mobile de 3G problemen wat eerder onder controle heeft dan Vodafone (die de echte problemen nog moet gaan krijgen, waarschijnlijk).

  Welke omwegen bedoel je? Ik ben deze nooit tegengekomen 🙂 Ik zou het wel graag willen weten!

 65. Liever geen vodafone, kan ik tenminste een simlockvrije iphone 4 zeker fatsoenlijk gebruiken… Anders heb je het probleem dat iedereen een vodafone iphone wil, en niet bij t-mobile blijft… Dat heeft ook geen zin…

 66. Waarom gaan die bedrijven toch zo ver, om via dubieuze omwegen toch de iPhone te kunnen verkopen? Ik ben benieuwd of dit echt officieel gaat gebeuren. Als het dus buiten Apple om gaat dan kunnen ze problemen gaan krijgen met garantie en dergelijke.

 67. Ik ben bij Voda weggegaan omdat de Voicemail er soms 4 dagen over deed. Visual Voicemail zullen ze wel niet krijgen via de iVoordeel route.
  Klinkt trouwens knap duister – dit kan toch nooit de bedoeling zijn – TM heeft exclusieve recht of niet.

 68. Origineel geplaatst door Dave
  Goed nieuws, op dit moment heb ik een iphone 3gs 32gb uit italie met een vodafone prepaid met internet blox. Mischien dat als ze de iphone 4 straks een beetje voordelig aan kunnen bieden met aboo neem ik de iphone 4 en anders wacht ik nog even tot de iphone 5.

  ik hoop dat je een super sim only hebt bij vodafone, anders heb je het niet slim aangepakt

 69. Bel klantenservice KPN en zeg dat je jouw Abbo wilt opzeggen omdat je een nieuwe IPHONE wilt aanschaffen bij de concurent: krijg je een dikke aanbieding met een 3GS!!!!

  Origineel geplaatst door Benno
  Betere provider dan t-mobilenu nog KPN en dan ben ik ook blij

 70. Kortom, ik blijf bij tmobile, snel een nieuwe iPhone. Alles werkt. Overal bereik en neem genoegen met iets mindere 3g dekking en heb vertrouwen in de toekomst dat het beter wordt en denk dat andere aanbieders ook problemen krijgen als ze de iPhone massaal lanceren. Daarnaast is thuis, op het werk en bij vrienden en familie wifi beschikbaar. Dus voor mij geen twijfel en reden om te veranderen!

 71. Ik snap nog steeds niet, dat zo’n top Bedrijf als Apple in zee gaat met zo’n waardeloos bedrijf als T-Mobile NL…

 72. Het is normaal om apple een paar maanden exclusive te geven op het oude netwerk , in de uk o2 heeft 3 maanden het 3gs voor vodafone en orange kun het verkopen , maar in 2011 komt alle 2 netwerken in nederland met het iphone 5 uit hetzelfde dag , ik denk ook dat als normaal heeft t-mobile een paar iphone 4’s te koop en een wacht lijst , dat als je kijkt op 2009 is laat aug begin sept dat t-mobile heeft vooraad , hetzelfde tijd als vodafone heeft het iphone 4 , als voor netwerk problemen met vodafone ik denk het niet als het netwerk is 50% beter dan t-mobile en ook sneller met 3.6mb tegen t-mobs max van 2mb

 73. Tja weet niet Vodafone levert zulke slechte sevice, al krijg ik mn abbo met I-phone voor nix dan bedank ik toch.

  Mijn ervaringen met Vodafone zij zo slecht dat ik liever geen telefoon heb dan Vodafone……onbetrouwbaar.

 74. Fantastisch.
  Vodafone doet hier heel goed aan.

  Mijn verwachting is dat heel veel mensen die NU (gedwongen) bij tmobile zitten, weg zullen trekken bij tmobile en zich bij Vodafone aansluiten.
  Dit omdat er eigelijk maar weinig mensen zijn die echt blij zijn met hun iPhone abbonement. Het enige leuke aan het abbo is de iPhone.

  Weinig reden om bij tmobile te blijven, zeker omdat er zo’n slechte service en vooral ontvangst is etc, maar die problemen kennen we allemaal wel.

  Ik heb zelf altijd geroepen: Ik ga alleen bij tmobile om de iPhone. Zodra er een andere aanbieder komt, ben ik weg. En daarom ben ik erorm blij dat het nu toch echt begint te lijken dat ik terug naar vodafone kan 😉

 75. En zo lees je ongeveer net zoveel mensen die klagen over Vodafone als mensen die klagen over T-Mobile..
  Conclusie..beide kunnen crap zijn.
  Maar goed..dat wist ik al..hier lees je vooral veel mensen die klagen over T-Mobile omdat dit een site is van de iPhone en veel mensen T-mobile hebben.
  Maar lees her en der op internet over Vodafone en je ziet dat er ook zeer veel mensen klagen over Vodafone..

 76. ik moet zechen ik wel merk dat t-mobile.toch steeds beter word.ik merk gewoon dat ze er aan werken.
  en ik wil gewoon de 4 en niet die voor ganger vodafone als je echt mee wil doen doe het dan beteen goet.

 77. Nicee!! Zullen ook veel niet-iPhonegebruikers met T-Mobile blij mee zijn.

 78. Bijna nooit problemen met t-mobile. Snap echt niet waar al dat azijn vandaan komt. Ben een zakelijke gebruiker en nu 2 jaar geleden was het bereik beter dan KPN en jaarlijks 350,– goedkoper dan KPN. Een relatie is net overgestapt naar de iPhone en heeft in het hier en nu nagenoeg dezelfde ervaring. Niet slechter qua bereik en wat goedkoper. Daar komt bij dat t-mobile nu front runner is bij aanpassingen op haar netwerk.

 79. Zo, mooi dat Vodafone mee gaat doen!
  Ik hoop dat iedereen die nu roept dat ze weg gaan bij T-Mobile dat ook daadwerkelijk gaan doen, dan hebben wij als trouwe T-Mobile klanten meer snelheid 😉

  Ik heb eigenlijk nooit problemen met T-Mobile (030) en ik vind dat T-Mobile prima zijn best doet om de problemen op te lossen. Keulen en Aken zijn ook niet in een dag gebouwd….

 80. Ik heb over het algemeen geen problemen met VF. Wel een probleem met het feit dat ze onterecht 20 euro hebben ingehouden van smsdiensten waar ik nooit van mn leven gebruik van heb gemaakt (gaf de medewerker ook toe) soms valt het 3g netwerk idd weg in Amsterdam en net buiten de ring (waar ik woon)

  Toch wil ik niet naar T-mobile, dat is pas verschrikkelijk. Mijn vrouw en vrienden hebben constant te maken met telefoontjes die niet binnenkomen, wegvallen of krijgen geen bericht dat ze gebeld zijn. Nee dank u.

  Ik ga ook geen abbo via Phoneshop.nl aanschaffen/verlengen.. 3-400 euro bij leggen en dan ook een duur abbonement…. dan ben je niet lekker als je daar in trapt.

  Ik wacht rustig af en geniet ondertussen van mn 3g.

  Trouwens. VF heeft een FUP, maar ik merk hier nog niets van. Ooit 1 keer een bief gehad en daarna nooit meer. En ik maak flink gebruik van data.

 81. VF is ook niet alles.

  Ik heb een dongle van VF en heb thuis in Utrecht totaal geen bereik.

  Het is bij alle aanbieders wel wat.

 82. Dus Vodafone heeft een aantal iPhones weten te strikken… nou en? Ik snap niet waarom jullie hier allemaal zo enthousiast van worden. KPN heeft dat ook gedaan. De bakker om de hoek kan een partij op de kop tikken en adverteren dat je een iPhone kan kopen bij 12 krentebolletjes.

  Het wordt pas echt interessant als Apple daadwerkelijk met meerdere providers in zee gaat en/of de iPhone simlockvrij verkopen gaat. Dit vind ik een wassen-neus constructie.

 83. Leuk die Phoneshop. Alleen…. Als ik een nieuw abbo pak ben ik goedkoper uit dan verlengen!
  Dus ik wordt gestraft als ik ” trouw” blijf aan mijn provider?!?!
  Schandalig, je zou net korting moeten krijgen als je blijft !!

 84. Mooi, binnekort een i4 in Abberdeen op pikken, dan tegen de tjd dat me Vodafone abbo verloopt (januari) kan die mooi op marktplaats 🙂

  Ben de 3G nu echt wel zat (ook met Vodafone abbo, internet en bereik en snelheid is echt zo veel beter dan T-mobile…(ik heb ervaring met beide))

 85. Vodafone gaat hem zeker weten leveren de iPhone 4.
  Want Apple heeft met T-Mobile een contract getekend voor de iPhone 3G en 3GS. Daar valt de iPhone 4 dus buiten.
  Dus dat hebben ze mooi voor elkaar.

 86. Vodafone of T-Mobile, het zal mij niet veel uitmaken. Ik heb nu 2 jaar mijn iPhone 3G en sta op het punt een iPhone 4 aan te gaan schaffen. Ik heb echter geen klachten over T-mobile zoals andere wel. Ik heb 1 keer een voicemail gekregen terwijl ik wel gewoon bereikbaar was, maar dat is dan ook het enige en om je daar dan erg druk over te maken.

  Naar mijn mening is het persoonlijke ervaring en mensen die zich laten verleiden tot negatieve berichten omdat andere dat ook doen, zeg maar kudde gedrag. Vodafone is ook niet altijd alles. Kennis van me heeft met zijn Smartphone ook problemen bij Vodafone dus die baalt van hun en zal daar ook weg gaan zodra het kan.

  Iedereen moet voor zichzelf maar uitmaken bij wie ze een abonnement afsluiten.

 87. Origineel geplaatst door Jermaine
  Vodafone gaat hem zeker weten leveren de iPhone 4.Want Apple heeft met T-Mobile een contract getekend voor de iPhone 3G en 3GS. Daar valt de iPhone 4 dus buiten.Dus dat hebben ze mooi voor elkaar.Gr,Jermaine

  Dat zijn geruchten. Ik ken dat verhaal maar heb dat nergens officieel bevestigd gezien bij Apple of T-Mobile. Dat soort info komt ook nooit naar buiten. Mensen bij een APR in de winkel, bij T-Mobile in de winkel en de mensen die helpdesks bemannen weten niks meer dan jij en ik als het gaat over dit soort dingen. Laat je niet zo snel van de wijs brengen.

 88. Mijn 3G abbonement heb ik in Augustus 2008 afgesloten bij T-Mobile. Heb niet veel last gehad ervan.

  Betekend dit dat ik zonder telefoon moet zitten t/m oktober? Of blijft T-Mobile hem wel gewoon aanbieden?

 89. Ik hoop dat KPN ook de iPhone gaat verkopen

 90. Oh neeeee!! Ik was juist naar Vodafone gevlucht omdat al die Iphone kuddedieren het netwerk van T-Mobile continu platleggen…

 91. Origineel geplaatst door Freek
  Laat maar komen, volgend jaar neem ik mooi de nieuwste iPhone via Vodafone, snel weg bij T-mobile

  Precies. Dat was ook mijn idee, zit nog een tijdje aan T-mobile vast met een Blackberry abonnement en heb er altijd problemen mee.
  Van 3x extra kosten die afgeschreven werden tot het niet kunnen bellen van mensen. Mijn moeder heeft Vodafone en nooit problemen gehad zegt ze. Ik zeg: iPhone 5 bij Vodafone!

 92. Keiharde fail op de website iVoordeel.nl

  rechts onder.. me oog viel er op dus denk niet dat k een pietje precies ben XD

  Altijd op voorrraad

  Snelle levering mogelijk
  Gespecialiseerde koerier
  Levering aan huis
  Levering op afspraak
  Direct contract bij Vodafone
  — Legimitatie bij levering dus veilig —

  Legimitatie?? hmm…

  Editje: nu zie k ook ineens 3 r’en bij voorraad XD

  Ze hadden haast zeker? 😛

 93. zou de iphone 4 in combi met T mobile niet beter gaan werken dan met de 3gs ivm de antenne?

  Probleem (deels) opgelost!!

 94. Dit zou echt goed nieuws zijn….

  Maar die site is een grote oplichting. Dit site heeft niks met vodafone te maken. Heb even een domeincheck gedaan bij sidn en de site is van ENEM (dat is een bedrijf die email verkeer voor bedrijven bieden) Die hebben ook de site xlvoordeel…..

  Dit bedrijf probeert een slaatje te slaan.

  Zelfs op jullie eigen forum is al een discussie over de betrouwbaarheid van deze site

  Als vodafone echt de iphone zou gaan verkopen was het wel via hun eigen site. En ik hoop inderdaad echt dat dat het geval is. Want ik wil nooit meer t-moble. Mijn iphone werkt prima met vodafone.

 95. Ik zit al jaren bij vodafone en toen de iPhone uitkwam wilde ik niet naar t-mobile dus kan ik nu eindelijk volgend jaar als mijn abonnement verlengd word de iPhone erbij nemen:D het was even wachten maarja

 96. Wordt de FUP van Vodafone hierdoor trouwens niet automatisch hoger?

  Er komen meer iPhones op het netwerk, dus meer dataverkeer. De FUP schrijft voor dat je niet meer dan 10x het gemiddelde dataverkeer mag verbruiken en omdat het aantal “heavy users” omhoog gaat, is de kans kleiner dat je als iPhone-bezitter op de vingers wordt getikt…

 97. Origineel geplaatst door Dave
  Goed nieuws, op dit moment heb ik een iphone 3gs 32gb uit italie met een vodafone prepaid met internet blox. Mischien dat als ze de iphone 4 straks een beetje voordelig aan kunnen bieden met aboo neem ik de iphone 4 en anders wacht ik nog even tot de iphone 5.

  Verschil tussen 3GS en 4 is minimum, dus het lijkt mij niet slim om na de 3GS een 4 te nemen.
  Ik zou één model overslaan (iPhone 4 in dit geval) en dan de volgende telefoon kopen. In dit geval dus de iPhone na versie 4 die in juni 2011 uit zal komen.

 98. nou,, hopen dat het niet boven de €30,00 p/maand word met internet erbij

 99. Binnen KPN gaat ook rond dat de iPhone 4 in oktober of misschien november bij hen beschikbaar zal zijn, weet ik toevallig.

 100. Werd toevallig vandaag gebeld door een medewerker van vodafone die me een abonnement wou verkopen. Heb hem verteld dat ik alleen interesse had icm een iphone 4. In eerste instantie vertelde hij me dat ik dan bij de concurrent moest zijn maar dat vodafone waarschijnlijk het 4e kwartaal 2010 of 1e kwartaal 2011 de iphone 4 zou gaan leveren. Laten we het hopen =D

 101. @polat: Lijkt me niet dat het goedkoper gaat worden dan T-mobile i-150…

  Vodafone staat nou niet echt bekend als een price fighter (tenminste, zeker niet via hun officiële kanalen en ik denk niet dat ze die iPhone 4 snel in de budgetbak zullen gooien via via). Ik denk dus dat hun prijspunt eerder hoger dan lager gaat liggen in vergelijking met T-mobile.

 102. Hier wacht ik wel op, gaat de sim van de zaak erin. Wil toch eerst een iPad.

 103. Heb al jaren iphone+vodafone. Gewoon via phoneshop (ook icm kpn). Werkt fantastisch en heb nog nooit begrepen waarom mensen t-mobile nemen, vodafone + iphone is een geweldige combi, terwijl iedereen die ik ken met t-mobile klaagt. Enige nadeel is dat je voor garantie en service niet bij de icenters terecht kunt (moet je opsturen naar phoneshop), maar goed, service hadden ze bij apple sowieso nog nooit van gehoord.

 104. Wat een gebla bla om een provider. Al jaren lees ik slechte verhalen over T-Mobile. Nu weer Vodavone. Wanneer naar KPN? Wha ha ha. De 1 zegt goed de ander slecht. En dat allemaal voor een telefoon. Mensen succes. .

 105. Origineel geplaatst door Tommy
  Waarom gaan die bedrijven toch zo ver, om via dubieuze omwegen toch de iPhone te kunnen verkopen? Ik ben benieuwd of dit echt officieel gaat gebeuren. Als het dus buiten Apple om gaat dan kunnen ze problemen gaan krijgen met garantie en dergelijke.

  1 reden: churn.

  Als je als provider een duidelijk patroon begint te zien in je opzeggingen waarbij klanten zo specifiek een iPhone willen dat je ze echt niet kunt overhalen tot verlengen met een HTC/SE/BlackBerry dan ga je toch echt je best doen om wat pallets grijze import 3GS te bemachtigen.
  Dat is o.a. wat KPN en Vodafone nu al doen.

 106. Ik hoop dat het waar is ben ik volgend jaar weer terug bij vodafone ;-).
  Hopelijk bieden ze ook een 1 jarig abonement, want ik wil ieder jaar de nwe iphone nemen, dat daar dan een hogere bijbetaal prijs aanvast zit vind ik prima dan, als ik het dan maar ieder jaar kan doen.

 107. @MacBeer: Dit is verteld afgelopen vrijdag 18 juni in de vodafone winkel bij ons. Ze hadden net een bespreking van 45 minuten over de iPhone 4 gehad. Ze gaan hem naast T-mobile aanbieden hebben ze daar gezegd. Omdat Apple onder het contract uit kan komen.

 108. Vodafone verkoopt nu ook al de iPhone 3 gs. Ik belde op 10 juni op om mijn abbonement te verlengen en via hun klantenservice kan je je Abbo verlengen met een iPhone 3gs erby.

 109. Wel mooi om te lezen dat meeste mensen denken dat Vodafone 1 of ander brak 3G netwerk heeft terwijl ze al jaren BlackBerry’s hebben draaien daarop. Een hoop BB klanten zullen zomaar eens overkunnen stappen op de iPhone. Aangezien VF nu al bezig is om het netwerk uit te breiden, verwacht ik geen problemen. En over de FUP heb ik nog nooit bericht gehad en ik gebruik een hoop data.
  Kortom ik ben benieuwd wat het allemaal gaat brengen en ik hoop dat ik in December bij mn contract verlenging over kna op een iPhoney4 😀

 110. Ik ben zelf werkzaam in de telecom en Vodafone is echt niet beter dan T-Mobile. Gezien sommige ervaringen die jullie hebben kan ik me voorstellen dat je denkt dat T-Mobile slechter is maar dit is echt niet zo. T-Mobile weet wat het is om veel data verbruik op een netwerk te hebben en heeft zijn netwerk daarop aangepast, Vodafone heeft een verouderd netwerk met capaciteit problemen wat alleen maar erger wordt als ze dit niet aanpassen.
  Ik denk dan ook dat T-mobile echt een beter alternatief is dan Vodafone. Denk er even over na ik heb namelijk al veel mensen gehoord dat vodafone vroeger beter was dan nu dat is echt ook zo. Ze waren goed maar worden echt minder.

 111. Waarom denken mensen altijd dat Vodafone/KPN duur zijn en T-Mobile goedkoper? Als je kijkt naar de abo’s bij de Iphone kun je concluderen dat het weinig scheelt: 44.95 bij T-Mobile voor 300min./ sms en onbeperkt internet. 46.00 bij Vodafone voor 350 min./sms en onbeperkt internet. En dan is Vodafone opeens duur??? Dat praten mensen elkaar gewoon na. Vodafone heeft een beter netwerk dan T-Mobile en scheelt in de kosten nauwelijk iets. Ik zou het wel weten…

 112. Gaat alleen Vodafone nou de iPhone 4 verkopen of blijft t-mobile hem ook aanbieden met abbonement?

  (Red.) T-Mobile blijft de iPhone ook verkopen.

 113. @Stephan: Hallo Stephan,

  Ik weet niet waar je de kennis vandaan hebt dat ivoordeel en xlvoordeel oplichting zouden zijn. Wij zijn een partner van Vodafone. En Vodafone verwijst ook naar ons.

  Mocht je vragen hebben mail dan even naar klantenservice@xlvoordeel.nl. Dan kunnen we je jouw vragen direct beantwoorden.

  Wij leveren dagelijks iphone3gs telefoon uit en zullen dit binnenkort ook doen met de iphone4. Hierbij zit altijd een Vodafone abonnement zodat je optimaal gebruik kunt maken van je iPhone.

 114. Grappig hoe de meningen zo verdeeld kunnen zijn, en ik vraag me serieus af hoe iedereen aan die info komt. Volgens de eén is Vodafone het beste wat er is, een ander stampt ze de grond in.
  Lijkt me lastig dat iedereen gelijk heeft, dus velen zitten heel hard uit hun duim te zuigen. Waarom eigenlijk?

 115. Tot nu toe zeer slechte ervaring met i-voordeel. Wacht al een 1,5 maand op mijn iPhone 3Gs;

  De eerste keer was het simkaartnummer verkeerd ingevoerd. (ivm nummer behoud) Kan gebeuren,

  Toen weer opnieuw aangevraagd, met het juiste simkaartnummer. Toen werd het door t-mobile afgekeurd door een fout bij t-mobile. Kan ook gebeuren.

  Toen opnieuw gebeld (ik moest zelf t-mobile bellen om te vragen hoe het er voor stond, en zelf moest ik i-voordeel bellen om te zeggen dat het nummerbehoud nogmaals aangevraagd moest worden)

  Toen werd er een fout gemaakt door i-voordeel, het verkeerde simkaartnummer ingevoerd.

  Ik vandaag maar weer eens gebeld om te vragen hoe het er voor stond. ineens had ik twee bestellingen, terwijl ik toch echt maar één iPhone had besteld.

  Tijdens het bellen bleek dat de klantenservice de verkeerde gegevens had voorstaan; het is omdat ze de postcode hardop voorlas, waardoor ik zoiets had; dit klopt niet; De telefoon was bijna verstuurd naar een verkeerd ADRES!

  “ow, sorry meneer, ik zie het al, verkeerde klant, die rare computers ook”

  Ik voel me alles behalve goed geholpen, en heb het gevoel dat dit nog wel ff gaat duren. Zit ondertussen al meer dan 1,5 maand te wachten op mijn iPhone, want die word pas geleverd als het nummerbehoud goed is gekeurd.

  Drama Drama, maar ik heb het er voorover; WEG bij t-mobile.

 116. Twee weken geleden een iPhone 3GS 16GB besteld bij i-Voordeel. De voorraad blijkt op te zijn, stond toen niet vermeld op de website. Is nu inderdaad ’tijdelijk uitverkocht’. ‘Helaas, we kunnen geen indicatie geven over wanneer u de iPhone in huis hebt’. Lekker dan…

 117. Origineel geplaatst door Johan
  Twee weken geleden een iPhone 3GS 16GB besteld bij i-Voordeel. De voorraad blijkt op te zijn, stond toen niet vermeld op de website. Is nu inderdaad ‘tijdelijk uitverkocht’. ‘Helaas, we kunnen geen indicatie geven over wanneer u de iPhone in huis hebt’. Lekker dan…

  @Johan:

  Ik herken dit, heb de 20ste een iphone zwart 16 besteld. Blijkt nu tijdelijk niet leverbaar. Maar als ik deze communicatie lees krijg ik het vermoeden dat er helemaal niet meer geleverd gaat worden. Laat ze dat dan zeggen dan kan ik iets anders bestellen.

 118. @jacqueline:

  Vrijdag 16 juli heb ik ook de 16 GB versie besteld. Met nummerbehoud. Dit kon sowieso 10 werkdagen duren om dat om te zetten. Maar als ik lees dat ze nu zijn uitverkocht op de site ben ik er bang voor dat het nog even gaat duren.. Een mailtje met de leverstatus was wel zo netjes dan geweest van i-voordeel…

 119. Waardeloos. bestelling op 17 juli 2010 geplaatst en moet er constant zelf achteraan bellen om te vragen hoe het met de status van mijn order staat. Vooralsnog wordt er steeds gezegd dat ze geen idee hebben wanneer de 16gb varianten weer binnen komen.

 120. …nu ben ik eigenlijk net zo slim als vorheen…

  Ik wil graag een i-phone 4 met vodafone abonnement (oder het mum van: als het maar NIET t-mobile is).

  mijn abonnement bij vodafone verloopt in september. Zullen wij tot die tijd al meer weten over het mysterie “i-phone 4” ??

  Moet nu maar eens bedenken wat erger is: noch een paar maanden verder met de HTC Diamond Touch of toch maar in zee met t-mobile. Suggesties?

 121. @Ronald: Hier dezelfde onzin en de vodafone winkel zij dat ik er zelf maar achteraan moest gaan. Inmiddels 4x de ‘klantenservice’ gebeld en maar besloten om te annuleren omdat ik er geen vertrouwen meer in had. Dus voor iedereen die een iphone wilt: NIET BIJ IVOORDEEL/ XLVOORDEEL BESTELLEN!

 122. @Lars:
  Mijn telefoon wordt vrijdag geleverd de 16gb versie..
  Ze hadden gisteren gebeld. Vriendelijke dame aan de telefoon.
  Het had zelfs al vandaag gekund. Maar dat kwam mij niet goed uit ivm werk…

  Hopelijk gaat alles goed met leveren vrijdag. 🙂

 123. @Anna: Mijn Vodafone abonnement verloopt in november, maar ik blijf ook gewoon maar mn oude Samsung Touchwiz gebruiken en ik wacht gewoon op de Iphone 4. had ook klantenservice gebeld die zeiden dat ik in oktober maar terug moest bellen om te vragen hoe de zaken ervoor staan met de Iphone 4. Als je je abonnement weer bij Vodafone verlengt, krijg je iig wel korting.

 124. @Sophie: dankjewel voor de info! Ik ben er inmiddels uit en heb besloten, dat ik als moeder van 3 kleine kinderen die ’t liefst met verboden spullen spelen sowieso liever geen 200 euro voor een telefoon wil uitgeven (dat kost de kleine versie IP4 nu bij T-mobile) EN ik wil hem zsm EN met een Vodafone abo – dus ik ga voor de 3GS 16 GB zodra hij weer leverbaar is.

  Nu ik het besluit heb genomen ben ik al helemaal zenuwachtig en wil ik absoluut niet meer wachten! Vandaag de klantenservice gebeld maar ze weten nog niet wanneer de 16GB weer leverbaar is. 32GB is er echter al dus ik ga ervan uit dat het maar een stunt is dat ze de 16GB nog niet weer op voorraad hebben…. hopen zeker dat meer mensen de duurdere 32GB gaan kopen nu.

 125. @Anna:

  Naar belgie gaan en eentje via Mobistar aanschaffen… is mij ook gelukt, maar kan nog wel een maandje duren voor de iPhone 4 daar goed leverbaar is… UK, Italie of Frankrijk kan ook… waarom passief afwachten tot een NL Telco naar je toe komt?

 126. daaamn… nu kijk ik elke dag of de 3GS 16GB leverbaar is en hij komt maar niet binnen… zullen ze hem bij Vodafone uberhaupt nog krijgen? Want hij bestaat officieel niet meer, toch? Ik wil geen 8GB 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.