Reacties voor: Vodafone CEO wil de Apple iPad graag verkopen

Vittorio Colao, de CEO van Vodafone Group, heeft gezegd dat zijn bedrijf zeer geïnteresseerd is om de iPad te gaan verkopen. Vodafone verkoopt de iPhone al in diverse Europese landen.
Lees het complete artikel → Vodafone CEO wil de Apple iPad graag verkopen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Jammer voor Vodafone, maar het grote verschil met de iPhone is de ondergeschikte rol van de providers.

    Apple verkoopt de iPad, providers mogen alleen een los data abonnementje verkopen.

  2. @iFreek..
    Toch denk ik wel dat er nog behoorlijk wat iPads door een telco met abbo verkocht gaan worden. Omdat A de prijs van de iPad incl. abbo heel laag,mogelijk gratis zal zijn en B een groep consumenten gaat hem onderweg gebruiken en hebben daarom een 3G abbo nodig.

    Als de iPad het voor elkaar krijgt om een cam en evt voip software/fring/skype op een goeie manier weet te intergreren wordt het een interessant apparaat voor mensen die veel onderweg zijn, of een constante internetverbinding moeten hebben.

  3. @marcooo
    het lijkt me erg sterk dat de iPad veel goedkoper of zelfs gratis gaat worden in combinatie met een abbonement. Je zit er namelijk niet voor een bepaalde tijd aan vast, je kunt per maand opzeggen. Als je dan een klein beetje slim bent koop je voor veel minder dan normaal een iPad en zeg je na 1 maandje je abbonnement op. Ik denk dus ook niet dat de iPad in combinatie met een 3G abbonnement verkocht gaat worden. Je koopt een iPad 3G en dan kan je zelf kiezen van welke provider je er een microsim instopt.

    Ik weet niet zeker of het mogelijk is, maar het lijkt me ook wel handig voor het buitenland: wanneer je een paar weken in het buitenland bent zet je het internetabbonnement in Nederland stop, en koop je in het betreffende land voor een maand zon simkaartje met internet. Zou gigantisch schelen in de datakosten.

  4. Wanneer Vodafone de Ipad gaat leveren, dan zal dit zeker in combinatie met een abonnement zijn, en zal de Ipad gratis of met korting (dit zal per model verschillen) te krijgen zijn. Dit weet ik via mensen die ik ken en werken bij Vodafone.
    Overigens hoop ik dan ook dat Vodafone de Ipad gaat leveren, ik heb nu ook de Iphone i.s.m. T-mobile, en T-mobile levert een behoorlijk K*T netwerk, in tegenstelling tot Vodafone, want daar heb bijna constant een 3G verbinding. Bij T-mobile is dat wel anders, daar heb je meer gprs dan 3G.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.