Steve Jobs demonstreert iPad aan 50 topmensen New York Times

Steve Jobs was gisteren aanwezig bij een diner met topmensen van de New York Times. Hij demonstreerde daar de iPad.

prannaApple had gisteren een diner voor vijftig managers van de New York Times georganiseerd. Er was echter ook een onaangekondigde gast aanwezig: Steve Jobs demonstreerde hoogstpersoonlijk de iPad aan medewerkers van het uitgeversconcern. Het evenement vond plaats in Pranna (zie foto), een Aziatisch restaurant, gevestigd in een kelder. Het restaurant wist vooraf niet dat Jobs aanwezig zou zijn. Gelukkig konden ze wel tegemoetkomen aan zijn dieetwensen: pasta met daarbij mango lassi als drankje. Gezeten aan het hoofd van de tafel demonstreerde Jobs de iPad aan de aanwezigen.

Jobs was op een missie, want hij weet hoe lastig het is om deals met muziek- en filmmaatschappijen rond te krijgen. Bij uitgevers staat hij nu voor een soortgelijk probleem: ze zijn bang om exclusieve contracten te sluiten, al hebben ze wel een goede reden om mee te werken. Kranten maken moeilijke tijden door en zoeken naar meer mogelijkheden om geld te verdienen. Elektronische kranten zijn een interessant alternatief, dat ook nog eens geld opbrengt. Jobs is zelf een lezer van de New York Times. De zondageditie koopt hij echter het liefst in gedrukte vorm.

Waarom Steve Jobs tijdens het diner trouwens een hoedje droeg, is een vraag die de moderubriek van de roddelbladen misschien beter beantwoorden.

Via: Apple Insider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2010, 8:24
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.