Reacties voor: Vidyo: schermopnames van je iPhone maken in 3 stappen

Vidyo is een nieuwe app om schermopnames op de iPhone en iPad te maken, zonder extra hulpmiddelen of jailbreak. De app simuleert AirPlay Mirroring en kan wel eens snel verdwijnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Best duur. Als de app snel verdwijnt dan hebben de app reviewers zitten slapen.

  2. Ik denk dat er door de makers ook inbreuk gemaakt wordt op het merkenrecht.

    Vidyo is een bestaande producent van Videocollaboration.
    http://www.vidyo.com/

  3. Ik vind het niet duur voor een screencap app. Net uitgeprobeerd en werkt prima! Aanrader voor als je vaker voorbeelden van bepaalde apps moet delen.

  4. Ideaal dit!!! Dit zijn nou apps wat wel echt een meerwaarde heeft of kan hebben met je iPhone! Jammer dat Apple dit soort apps niet toestaat! Heb hem in elk geval nog naar binnen kunnen hengelen.

    Btw >Dank voor de tip iCulture en Djordi

  5. Geweldige app! Ben blij dat ik hem nog heb kunnen downloaden. Ideaal voor het opnemen van streams zoals live-tv!

  6. Als je de App aanschaft en hij wordt vervolgens verwijderd uit de App Store, ben je de App dan ook kwijt? Of komen er dan alleen geen updates meer beschikbaar bijv.?

    Wie weet dit?

  7. Inderdaad goede app.

    Ivm extra software zoals reflector: overbodig. Sluit je iOS apparaat aan op je Mac met lightning-kabel en open QuickTime. Kies voor New Movie en selecteert je apparaat. Klaar

  8. Helaas alleen voor iOS 9 of hoger.

  9. @Koen: Dan ben je de app helaas ook kwijt.

  10. Wedden dat Apple deze uit de Appstore haalt?

  11. 5min mee gewerkt. Hapert langs alle kanten. Mirroring verschijnt niet als optie. Enkel audio wordt bewaard, video verschijnt enkel laatste seconden in camera roll.

    Ik hoop idd dat Apple dit snel verwijderd. Oplichterij!

  12. Zullen de meisjes bij Chaturbate niet zo blij mee zijn…

  13. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Koen: De app blijft uiteraard gewoon op je iPhone en kun je via je aankoopgeschiedenis altijd blijven downloaden, ook op een nieuw device.

    Dat klopt niet Jean-Paul! Op het moment dat een app uit de Appstore wordt gehaald, kun je hem niet meer via online binnenhalen, ook niet vanuit je aankoopgeschiedenis, simpelweg omdat de app niet meer bestaat! Wel kun je hem altijd later weer installeren als je via iTunes op je Mac of PC een backup hebt staan. De ipa is daar nog fysiek aanwezig en kan weer op je iPhone gezet worden. Toch wel een significant verschil van backup/restore dus let daar goed op!

  14. Zojuist de app ook gedownload en de screencapture functie is er inderdaad uit. €5 weggegooid, maar ga proberen om deze terug te krijgen via die ingewikkelde procedure.

    Edit: Net een reactie van de makers gekregen: je hebt een open internet verbinding nodig, anders verschijnt de optie screen recording niet. Geblokkeerde poorten kunnen dus de boosdoener zijn!!

  15. @Omer: Probeer een open internetverbinding. Ik had dit ook, maar er moet verbinding gemaakt worden met hun server. Kreeg erg snel reactie op een mailtje naar hen.

  16. @Natascha: Hmm, binnenhalen dus en even een backup maken met iTunes dus thuis!?
    Maar het is niet zo dat hij opeens van je telefoon verdwijnt als hij uit de Appstore wordt gehaald, denk dat dat in elk geval een antwoord is op de vraag

  17. Prijzige app. Voor erbij, uit nieuwsgierigheid, heb ik ook een Jolla Sailfish. Daarvoor hebben een paar ontwikkelaars screenshot apps ontwikkeld, heel handig, maar verder dan een screenshot kom je daarmee niet. Waarschijnlijk kan deze iOS app wel meer. Ga hem gauw downloaden.

  18. @Natascha: Ik weet niet waar je dit geleerd hebt maar het klopt niet; via de aankoopgeschiedenis zijn alle apps altijd terug te vinden, ook diegene die zijn verwijdert uit de app-store.

    i.e. De oude iPhoneclub-app is bij mij nog gewoon in de cloud te vinden, evenals een aantal door Apple verwijderde-apps. Ga het zelf maar eens na bij je aankopen in de App Store.

  19. Open internet verbinding vereist. Zitten jullie lekker allemaal jullie scherminfo te uploaden naar Vidyo. 🙂

  20. @djurre. Ingewikkelde procedure?
    Werkt super simpel. Pas het vaak toe met apps die ik alsnog bs vind.

  21. Sluit je iPhone of iPad aan op je Mac en je kan via Quicktime Player spiegelen én alles opnemen in de hoogste kwaliteit. Gratis! Google het maar.

    Zo heb ik het idee van onze laatste muziekvideo kunnen uitwerken: https://youtu.be/sUd-ZhVkxHU

  22. @shardphoenix: Dank voor je reactie, maar ik had het niet meer nodig. Is uiteindelijk toch en fantastische app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.