Black + Decker met een slimme accu voor je boormachine.

De accu van deze Black + Decker-boormachine koppel je met de iPhone

Is het koppelen van je verlichting, beveiligingscamera en thermometer aan je iPhone voor jou niet genoeg? Dan is er goed nieuws: de nieuwste ontwikkeling is de slimme boormachine-accu van Black + Decker.

Je kunt tegenwoordig bijna alles al koppelen aan je smartphone, zoals je verlichting, beveiligingscamera, deurslot of zelfs je thermometer om je koorts op te nemen. Binnenkort kan ook de thuisklusser zijn uitrusting met slimme apparaten uitbreiden, want Black + Decker komt met een batterij voor boormachines die je via een app aan je iPhone kunt koppelen.

Black + Decker’s batterij laat weten waar hij is

De oplaadbare batterij van 20 volt koppel je via Bluetooth met je iPhone, zodat je kan zien wat de status is van de batterij. Maar de koppeling doet veel meer, want je kunt op deze manier ook achterhalen waar je je batterij neergelegd hebt dankzij de locatie-functie. Een derde handige functie is dat de batterij een melding naar je smartphone verstuurt om je te laten weten dat de batterij bijna leeg is, waardoor je nooit meer met een zwakke boormachine hoeft te werken.

Black + Decker met een slimme accu voor je boormachine.

Maar dat is nog niet alles, want de Black + Decker-batterij kan nog meer. Als je hem loskoppelt van je boormachine, vind je bovenop nog een USB-aansluiting. Hier kan je bijvoorbeeld de oplader van je iPhone in steken, zodat de batterij fungeert als een (behoorlijk grote) powerbank. Handig als je aan het klussen bent, terwijl de stroomvoorziening uitgeschakeld moet worden. Deze slimme accu zal in juni van dit jaar verschijnen en is alleen verkrijgbaar in combinatie met de boormachine. Een losse accu kost $69.

De slimme accu van Black + Decker fungeert ook als powerbank.

Als je het klussen echt grondig aan wil pakken, ga je niet alleen aan de slag met een boormachine in combinatie met deze hippe accu, maar heb je ook een slimme rolmaat op zak. Om tegelijkertijd te boren, op te meten en informatie van je smartphone af te lezen, heb je echter handen te kort. Maar wie weet wat daar binnenkort weer op bedacht wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2016, 11:20
Categorie Accessoires
Onderwerp klussen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.