Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco

Bekijk nu de video’s van het 7 september-evenement

Apple heeft de video's van het evenement op 7 september 2016 online gezet. Je kunt nog rustig alle filmpjes eens nakijken en later vanavond de samenvatting van de livestream bekijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple’s bracht vanavond een wervelwind aan aankondigingen. Wil je even bijkomen, dan is het nu tijd om even rustig te gaan zitten voor de video’s die tijdens het evenement zijn vertoond. Ook komt de video van de livestream later vanavond beschikbaar, zodat je alles nog eens kunt terugkijken.

Volledige keynote-video nu online

Apple heeft ook de volledige video van de keynote online gezet, zodat je alles nog eens rustig kunt bekijken. De video staat nu ook op YouTube:

Ook heeft Apple aparte preview-pagina’s gemaakt waarin je alle details over de iPhone 7, Apple Watch Series 2 en de andere aankondigingen nog eens kunt bekijken.

Apple liet tijdens het evenement meerdere video’s zien. We beginnen met een video die in 2 minuten samenvat wat er allemaal is aangekondigd:Het productieproces van de nieuwe AirPods is hieronder te zien:

Wil je meer weten over de iPhone 7, iOS 10 en alle andere aankondigingen van vanavond, dan lees je dat terug in de artikelen die we vanavond hebben gepubliceerd.

Gezondheidsfuncties van de Apple Watch

Tijdens het event waren al flink wat video’s te zien, maar Apple heeft voor de Apple Watch Series 2 ook nog wat extra video’s uitgebracht. Die wekken de indruk dat Apple het horloge vooral wil promoten als gezondheidswearable. Soortgelijke video’s zijn nu ook te bekijken in de Gezondheid-app in iOS 10.

Zo benadrukken ze het belang van minder zitten en meer bewegen:

Consequent op hetzelfde moment gaan slapen is beter voor je lichaam:

Rustig worden kan bijvoorbeeld met de Ademhaling / Breathe-app:

Gezonder eten? Ook daar kan de Apple Watch je bij helpen:

Tenslotte is er nog een overkoepelende video, waarin wordt uitgelegd dat alles met elkaar samenhangt:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2016, 8:16
Categorie Apple
Onderwerpen event, keynote, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.