iPad Air Plus video vergelijking

Video: zo groot kan de iPad Air Plus worden

Geruchten wijzen op een 12,2-inch-scherm voor de iPad Air Plus, maar hoe groot is dat nou echt? Een nieuwe video probeert het in beeld te brengen.

iPad Air Plus video vergelijkingAfgelopen week lekten er details naar buiten over de iPad Air Plus – een grotere iPad met een scherm van 12,2-inch. Maar hoe groot is dit scherm eigenlijk in de praktijk? YouTuber Canoopsy maakte een video, waarin hij het grote iPad-scherm vergelijkt met huidige iPads, iPhones en de Mac.

De iPad Air Plus komt al langer in geruchten voorbij, maar wordt soms ook wel de iPad Pro genoemd. Eerdere bronnen gingen uit van een 12,9-inch-scherm, maar sinds afgelopen week wordt gesproken over een 12,2-inch-scherm. Alsnog een slag groter dan de 9,7-inch iPad Air. De iPad Air Plus zit met zijn formaat minder dan een inch verwijderd van een 13-inch MacBook.

In de iPad Air Plus zit volgens bronnen een A9-processor. Aan zowel de boven- als onderkant zitten luidsprekers, voor het afspelen van stereogeluid. Qua design is de nieuwe iPad gelijk aan de huidige iPad Air 2.

We moeten waarschijnlijk nog wel even wachten op de iPad Air Plus. De nieuwe iPad zou op zijn vroegst gepland staan voor april-juni 2015. Als de bronnen gelijk hebben: doorgaans introduceert Apple alleen nieuwe iPads in oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2014, 14:48
Categorie Geruchten
Onderwerpen ipad air, ipad pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.