Snapchat geofilters

Snapchat laat je locatiefilters voor foto’s maken

Je kunt nu ook zelf geofilters maken voor Snapchat. Deze speciale fotofilters zijn alleen te gebruiken als je op een bepaalde locatie bent.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Gebruikers kunnen voortaan zelf geofilters maken voor Snapchat. Deze speciale fotofilters kun je op bepaalde plekken op de kaart plaatsen, waardoor ze alleen daar te gebruiken zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een filter met een getekende hamburger neerzetten in een burgertent. De geofilters werden in juli al door Snapchat geïntroduceerd, maar zijn nu door iedereen te maken.

Snapchat geofilters

Op een speciale webpagina helpt Snapchat bij het maken van een geofilter. Hierbij krijg je te zien waar in een foto je filter mag verschijnen en wat voor regels er gelden. Je moet de filters op een computer maken: je krijgt een template speciaal voor Photoshop of Illustrator om te bewerken. Snapchat keurt alle geofilters goed voordat ze in de app verschijnen.

Met de nieuwe geofilters kun je leuke grapjes voor vrienden op bepaalde locaties achterlaten, maar bedrijven hebben er ook wat aan. Op een speciale pagina kunnen bedrijven hun eigen filters indienen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een winkellogo als filter in foto’s gebruiken. Een functie die net als check-ins gebruikt kan worden om je vrienden te laten zien waar je bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2014, 9:53
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Snapchat

Snapchat is een populair sociaal netwerk voor jongeren, waarbij je vooral foto's en video's deel. Hieronder vind je onze tips om meer uit Snapchat op de iPhone te halen, Alles over functies zoals de Snap Kaart, lenzen, filters en emoji gebruiken en gezichten wisselen.

Snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.