Reacties voor: Vervolg: Webapps fullscreen weergeven op de iPhone

Het is mogelijk om elke Webclip vanaf je Springboard fullscreen te openen, dus zonder de balken van Safari, met een paar stappen via SSH als je je iPhone gejealbreakt hebt. Verder kun je ook een bepaalde code aan je eigen webapps toevoegen zodat hij zonder jailbreak fullscreen geopend kan worden.
Lees het complete artikel โ†’ Vervolg: Webapps fullscreen weergeven op de iPhone
Maarten ter Horst -

Reacties: 18 reacties

  1. Erg leuke optie, vreemd dat we daar met zijn allen nu pas achter komen…

  2. ik denk dat steeds meer webapps dit zelf zullen gaan toepassen en dat de jailbreak methode dan niet echt meer relevant zal zijn. Wel heb ik gemerkt dat je zonder Safari laadbar niet goed door hebt dat de app nog aan het laden is waardoor het lijkt alsof ie vast staat terwijl dat natuurlijk niet echt zo is

  3. Deze optie gebruik ik al een tijdje bij WebFlip.nl.

    Zodra je met de iPhone naar: http://www.webflip.nl/WebFlipMobile gaat, en hem toevoegt aan het homscreen en opent, lijkt het net alsof het een echte applicatie is.

    Dit kan je overigens ook instellen in Dashcode (onderdeel van het developers pakket)

  4. @SossieNL

    Goed voor iHome?

  5. Origineel geplaatst door Daan@SossieNL

    Goed voor iHome?

    Ja heb het al een aantal dagen actief. Toch een leuke toevoeging ๐Ÿ˜‰

  6. Hmmm nee dit gaat hem niet worden. Op de sites waar het wordt toegepast lijkt het iedere keer een vastloper terwijl ie in werkelijkheid aan het laden is… Het is alleen geschikt voor extreem lichte pagina’s helaas. Ik vind het zelfs irritant op de pagina’s waar ik het nu gezien heb. En wat als ik car info op de oude manier via mijn springboard wil benaderen?

  7. Je ziet de pagina toch laden aan ‘t “lopende rondje” in menubar. Less is more.

  8. ja maar je ziet niet hoe ver ie is met laden. Is ie op de helft of bijna klaar? Of duurt het laden nog heel lang? Dat haal je daar dus niet uit.

  9. Origineel geplaatst door joblamieja maar je ziet niet hoe ver ie is met laden. Is ie op de helft of bijna klaar? Of duurt het laden nog heel lang? Dat haal je daar dus niet uit.

    Ahja, net zoals de buienradar inderdaad. Niet heel erg netjes, hoewel er ergere dingen zijn :p

    Ik snap trouwens niet direct waarom iedereen tegen de autocorrectie lijkt te zijn, ik vind hem zelf vet handig eigenlijk ๐Ÿ˜€

  10. en waarom werkt het niet bij mij? als hij laad laad hij in safari met auto:blank?(als website) heb een iphone 3g laatste firmware

  11. @Tieme

    heb het al gevonden (dislexties ben ik) had treu gescreven inplaats van true.. foutje sorry

  12. Geprobeert met t-mobile webclip, maar dat vernaggelt het juist. Dan sized hij niet meer mooi fullscreen. Waarom je het voor buienradar zou gebruiken weet ik niet. Download dan gewoon even de buienradar.nl App uit de AppStore, werkt als een trein :>

    Autocorrectie is inderdaad erg plezant (naar mijn mening), maar nu dwalen we offtopic.

  13. ik vind et wel een relaxte optie, heerlijk die jaibreak ๐Ÿ™‚

  14. Mijn iPhone Site

    Lekker slim, moet wel .com zijn niet .nl ๐Ÿ˜‰

  15. hoe zit het met de icoonen van winterboard? Die vervangt hij namelijk. Zelfs als ik de icon.png in de map van de webclips verander en open hem verandert die weer terug :s iemand een oplossing?

  16. Kan ik het ook uitzetten? Vind het voor sommige sites op de iPhone, zoals iPhoneclub erg irritant. Voorheen opende de link waar je op klikte in het zelfde venster waar nu een nieuw safarivenster word geopend en werkte de vorige en volgende knop maar nu helaas niet meer. Heb de oude icoon op het springboard helaas al verwijderd. Help!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.