Reacties voor: Vakantiestop voor medewerkers van Duitse operator: toch een nieuwe iPhone?

Medewerkers van Deutsche Telekom mogen vanaf 20 juni geen vakantiedagen opnemen. In voorgaande jaren had dat te maken met de lancering van de iPhone.

Reacties: 14 reacties

  1. Zou mij echt perfect uitkomen. Maar misschien is het gewoon de bedrijfscultuur daar, of is het dan altijd topdrukte…

  2. Ik hoop zo dat er een nieuwe iPhone komt… Mijn 3G is echt te langzaam en heb al een simonly abonnement genomen om te wachten op de volgende versie.

  3. Ik ben waarschijnlijk 1 van de weinige die nog hoop heeft dat Steve Jobs ale OMT de iPhone 5 zal aankondigen.

    Apple zou volgens mij tegen hun eigen filosofie ingaan door plotseling niet meer de nieuwste iPhones aan te kondigen in juni…

    Als er een nieuwe komt zal het, volgens mij, sowieso iPhone 5 worden want het is dan ook effectief de 5de iphone…

  4. Lijkt mij heel onverstandig om ons met lege handen te laten staan want dan heb je toch wel heel veel mensen die op zoek gaan naar wat anders vooral omdat al het andere wat nu uitkomt gewoon veel sneller is dan de iphone dus denkt er echt iemand dat ze bij apple zo stom zijn???
    Ik reken er niet op maar zou ook zeer teleurgesteld zijn eind deze maand weer verlengen en ik wil wat nieuws niet iets van een jaar oud voor het geld van iets dat sneller is en nieuw!!!

  5. Origineel geplaatst door Patrick Wolf
    Ik hoop zo dat er een nieuwe iPhone komt… Mijn 3G is echt te langzaam…

    Helemaal mee eens.. ik gebruik ook nog mijn 3G en het wordt hoog tijd voor een nieuwe 😉
    We wachten vanavond af.. en anders wachten tot september

  6. i hope so!!! ik wil een nieuwe iPhone!!

  7. Nog volle moed voor een nieuwe iphone…
    Maar iphoneclub crue, gaan jullie livebloggen?:)

  8. Probably no holidays because the shops are worried about the cucumber sickness sweeping germany , cant see a new iphone out tonight sadly ( wish there was but i dont see it so quickly after the long awaited white iphone 4 )

  9. Misschien dat Apple het dit jaar écht geheim wilt houden, na dat akkefietje vorig jaar. Uit de voorgaande reacties is het wel duidelijk dat iedereen wel een nieuwe zou zien verschijnen, en waarom opeens van de routine afwijken.

  10. Helemeel met Racestra eens! En iedereen die de journalisten zo snel geloven denken te makkelijk.. Apple is de enige die het zal bewijzen of er een nieuwe komt en/of wanneer.

    Ik zit vanavond iig. klaar voor de nieuwe iPhone!

  11. Ik neem aan dat het telecombedrijf het zekere voor het onzekere neemt. Persoonlijk verwacht ik geen nieuwe iPhone vanavond, dat zou teveel kruid verschieten zijn.

    Een andere optie kan zijn: Telekom die met de bekendmaking van iOS5 en iCloud een hoge toenamen van de iPhone verkopen verwacht.*

    *Het lijkt mij zeer sterk.

  12. Ben dik tevreden met m’n iPhone 4, maar kan best begrijpen dat mensen met een 3G met smart op een nieuwe iPhone zit te wachten vanavond. Ik acht de kans op iets nieuws echter wel klein, maar we gaan het zien vanavond.

  13. Ik hoop ook nog steeds dat er een nieuwe iPhone wordt aangekondigd. 4s of 5 maakt me dan niet uit. Volgend jaar schuif ik hem toch weer door naar mijn vrouw en krijg ik haar nieuwe.

    Maar anders ga ik toch sterk twijfelen of ik niet een HTC of de galaxy SII ga aanschaffen.

  14. Hoelaat begint het vanavond?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.