Reacties voor: Vacatures wijzen op meerdere Nederlandse Apple Stores

Apple gaat in Nederland meerdere Apple Stores openen. Dat blijkt uit vacatures op de jobpagina van Apple. Er wordt een Store Leader en een Market Leader gezocht.

Reacties: 28 reacties

  1. Oude pand van Staffhorst / RAF aan het Vredenburg? Daar zit nu tijdelijk het informatiecentrum stationsgebied in, maar dat lijkt me een prima pand 😉

  2. Groningen is ook een optie heel veel studenten, qua bewoners leeftijd de jongste stad van Nederland.

    Maar ben bang dat het Rotterdam, Den Haag of Utrecht zal worden.

  3. Via insiders had ik dit al begrepen. Amsterdam is een winkel die absoluut blijft, maar wel als pilot gezien wordt.

  4. Doe maar Eindhoven dan!

  5. Utrecht, ligt centraal in Nederland dus is meest logische keuze voor tweede winkel. Rotterdam en Den Haag komen later.

  6. Denk eerder dat het gaat om het besturen van toekomstige stores in België en Luxemburg (Benelux).

  7. Maastricht lijkt me een veel verstandigere keuze, hier heb je niet alleen dat je heel zuid Nederland kunt bedienen, maar bovendien maak je van de unieke ligging t.a.v. onze omringende buurlanden gebruik. Belgie en Duitsland wordt dan opeens ook potentieel.

  8. In de media in Nijmegen wordt regelmatig gemeld dat er een Applestore komt op zeer korte termijn, en er wordt zelfs gesproken over de grootste van Europa?

  9. Origineel geplaatst door Louis
    Oude pand van Staffhorst / RAF aan het Vredenburg? Daar zit nu tijdelijk het informatiecentrum stationsgebied in, maar dat lijkt me een prima pand

    JA JA JA!

  10. Origineel geplaatst door Luc P
    Maastricht lijkt me een veel verstandigere keuze, hier heb je niet alleen dat je heel zuid Nederland kunt bedienen, maar bovendien maak je van de unieke ligging t.a.v. onze omringende buurlanden gebruik. Belgie en Duitsland wordt dan opeens ook potentieel.

    Er zit er een in oberhausen, die dekt die regio al redelijk denk ik.

  11. In Nijmegen zou Xando de grootste winkel van europa gaan maken… Waarom dan niet meteen een officiële Apple store?

  12. den bosch ligt nogt dichterbij dan oberhausen vanaf maastricht gezien.

    maastricht oberhausen scheelt niet zo heel veel meer op utrecht oberhausen.

    dus nee, ligt niet echt in de buurt.

    Maar dat is net zoiets als met de file informatie.
    Daar hebben ze het over het zuiden van het land ter hoogte van utrecht.

  13. of leiden zou ook een geschikt pand kunnen worden omdat daar veel studenten heen gaan is het aantrekkelijker om daar een winkel te openen

  14. Origineel geplaatst door Louis
    Oude pand van Staffhorst / RAF aan het Vredenburg? Daar zit nu tijdelijk het informatiecentrum stationsgebied in, maar dat lijkt me een prima pand

    Ik zat eerder te denken aan het oude postkantoor aan het Neude. Maar het RAF gebouw ligt wel pal naast het centraal station (en binnen 20 jaar aan een gracht 😉 )

  15. Ik hoop dat er 1 in Breskens zal komen, dat is goed voor me te doen vanuit Boerenhol.

  16. @Cees: Dit heb ik ook gehoord. Deze zou komen bij het pand van de Tempelier?

  17. @Rens: Dat zou zeker nice zijn! Al zijn de prijzen om een winkel te starten op een dergelijke A-locatie niet mis!

  18. Almere !!!

  19. Toevallig laatst degene gesproken die over de bouw van al die winkels in Europa gaat.

  20. Origineel geplaatst door Johan
    Toevallig laatst degene gesproken die over de bouw van al die winkels in Europa gaat.

    …en die zei? Of vroeg hij je of deze trein naar Overveen gaat?

  21. Het mag duidelijk zijn dat dat Den Haag gaat worden. Regeringscentrum et cetera. Toevallig is men toch al bezig met het voormalige pand van Marks & Spencer te verbouwen. Er zou daar een extensie op de Passage komen maar het zou zo maar kunnen dat dat pand geheel voor Apple beschikbaar komt!!

  22. Burger King uitkopen op de hoek van de Lijnbaan/Beurstraverse/Koopgoot te Rotterdam…..daar komen dagelijks zo’n 18 miljard mensen voorbij.
    Wat ook kan is de gehele 2de verdieping van de Bijenkorf Rotterdam leasen of Bijenkorf verzoeken om voor rekening van Apple een extra verdieping te plaatsen op het pand.

  23. Laat die in Amsterdam maar de enige blijven.. Een Apple store op elke hoek maakt t er ook niet leuker op.. En als ze er dan toch 1 maken doe dan 1 in Assen of Groningen, Utrecht – Amsterdam is een piep stukje dus 1 in Utrecht zou niet logisch zijn..

  24. Kwam paar weken geleden bij een apple store, mijn laatste generatie witte plastic macbook had scheurtjes bij de schanieren, ik heb even snel paar discussies er over laten zien op officiële apple forum, de hele scherm gedeelte werd gratis vervangen zonder ook maar enige terughoudendheid.
    zeer veel respect voor apple.

  25. Jullie zijn echt erg. Zelfs praten over vacatures bij een toekomstig winkel waarvan nog niks bekend is. Echt niks beters te doen?

  26. Ik hoop echt dat ik er nog. Achter kom wanneer die in den haag komt. Dan ga ik gelijk solliciteren

  27. Origineel geplaatst door Jeroen Waardenburg
    Jullie zijn echt erg. Zelfs praten over vacatures bij een toekomstig winkel waarvan nog niks bekend is. Echt niks beters te doen?

    Grappenmaker zeker! Je realiseert je wel dat je zelfs reageert op de mensen die over vacatures in een toekomstige winkel praten. Wie is er erger?

  28. Weet iemand eigenlijk wat de salaris-indicaties zijn voor bijvoorbeeld een manager in een Apple Store? Vind daar specifiek niks over terug.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.