OnePlus-iPhone-Case

OnePlus maakt een iPhone case (met uitnodiging om over te stappen)

Niemand minder dan smartphonemaker OnePlus heeft een case ontworpen voor de iPhone 6(s). De Sandstone Case heeft extra grip, en is verrassend goedkoop.

OnePlus-iPhone-Case

Vandaag verschijnt er een nieuwe case voor de iPhone 6 en iPhone 6s uit onverwachte hoek. Niemand minder dan smartphonemaker OnePlus heeft de Sandstone Case gemaakt die opvallend genoeg niet om de OnePlus-telefoons past. De case is speciaal ontworpen voor de iPhone en dat is niet zomaar.


De Sandstone Case heeft dankzij het ietwat ruwe oppervlakte extra grip en is alleen verkrijgbaar in het zwart. De case omgeeft de achterkant en zijkanten van de iPhone 6(s) en laat de knoppen en camera vrij. Hierdoor heeft de OnePlus Sandstone Case wel iets weg van Apple’s eigen cases, waarbij het Apple-logo op de achterkant vervangen wordt door dat van OnePlus.

iPhone-6-OnePlus

Sandstone Case voor €19,99

In tegenstelling tot de hoesjes die je in de Apple Store kunt kopen, is die van OnePlus in ieder geval een stuk goedkoper. De Sandstone Case is vanaf vandaag voor €19,99 te bestellen in Europa, exclusief verzendkosten.

In de cadeauverpakking waarin de case geleverd wordt zit ook een digitale uitnodiging, waarmee je een OnePlus X kunt bestellen. Ook omschrijft OnePlus de case als ‘het perfecte cadeau voor je niet-techie vrienden’. Een originele manier om reclame voor je smartphone te verspreiden, maar als het stijlvolle cases als deze oplevert hoor je ons daar niet over klagen.

Bekijk ook

De beste iPhone-hoesjes en cases

Wat zijn de beste iPhone-hoesjes? Welke beschermhoezen en cases gebruiken we op de redactie van iCulture? Welke zijn aanraders en waarom? Je vindt het in dit overzicht van de beste iPhone-hoesjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.