Reacties voor: Updaten naar iOS 5 geplaagd door problemen, te wijten aan serverdrukte

Probeerde je gisteren iOS 5 te installeren, dan had je wellicht last van de nodige foutmeldingen die je in de weg stonden. Dit was volgens Saurik te danken aan serverproblemen bij Apple.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 107 reacties

  1. Gewoon blijven proberen. Na ruim 10 keer proberen heb ik nu iOS 5 op mijn iPhone!

  2. Ik had inderdaad ook last van “error occured” op mac en “3200” op Windows maar zoals gezegd word. De aanhouder wint. En ben echt super blij met iOS5 !!

  3. Ik had gisteren het zelfde, ben nu nog een keer aan het proberen en doet het gelijk, dus denk dat er nu wat rust is, de amerikanen slapen nu 😛

  4. Ik weet niet of het waar is en of het al ergens gemeld is (heb nog geen tijd gehad om het forum door te pluizen en alles over iOS te lezen). Maar ik kreeg na de update in iTunes de melding “congratulations, you’re iPhone is unlocked” of zoiets dergelijks. Betekent dit dat mijn telefoon nu simlockvrij is? Of had dit een andere betekenis?

  5. Gisteravond heb ik mijn iPad kunnen upgraden naar iOS5. Had wel last van de error 3200. Afgelopen heeft mijn iPhone aan de upgrade gelegen en toen ik vanochtend ontwaakte was alles klaar. SUPER. Het werkt lijkt het wel allemaal een stukje sneller. 🙂

  6. Gister ook gehad. Meerdere malen achter elkaar geprobeerd, gewoon volhouden dan kom je er wel doorheen.

  7. Ios5 staat erop maar hij opent alleen de standaard apps.
    Alle andere apps opent hij niet 🙁 help!!!

  8. En daarom heb ik het dan ook vandaag gedaan. Zo klaar en het werkt!!!

  9. Gisteravond 4x geprobeerd zonder resultaat. Vanochtend ging het als een trein. Toppie

  10. Ik begrijp er werkelijk niets van, waarom heeft Apple niet de uitrol per contingent gedaan? Tim Cook gaf zelf al aan dat er meer dan 250 miljoen devices zijn verkocht met iOS! Stel dat daar nou 1% tegelijk van gingen upgraden, dan had je dit toch zien kunnen aankomen? Ik heb nu een iPhone zonder software, updaten, downgraden, niets deed ‘t gisteravond nog… Geen tijd om nu te pielen, want op werk! iSad… 🙁

  11. Het binnenhalen van de update voor mijn iPad ging prima. Maar ik heb wel 3 pogingen moeten doen om ‘m geïnstalleerd te krijgen.

    Maar ach, wat dat betreft niets nieuws onder de zon: dat lijkt eerder regel dan uitzondering bij Apple (vorige updates iPad gingen bij mij ook stroef en ook met mijn iPhone updates gaan er vaak dingen mis).

  12. Wou gisteravond updaten maar had een ander probleem geen internet ziggo problemen net op deze dag is toch niet te geloven!?
    Maar als de servers dit niet aankunnen hoe gaat dat straks dan als iedereen op icloud zit??
    Ik ga vanavond hopelijk over op ios 5

  13. Hmm, het zelfde aantal gebruikers zal dagelijks verbinding maken met de Iclouds servers hoop niet dat ”capiciteitmanagement” een fout heeft gemaakt, zou slordig zijn van Apple.

    Vanavond maar weer proberen

  14. Gelukkig geen problemen gehad.
    Het duurde wel lang allemaal.

  15. Idd zelfde error gehad. Dacht dat het aan mijn jailbreak lag. Vanmorgen hele iPhone hersteld en iOS 5 er op. Helaas nu een hele lege zonder contacten. Te vroeg losgekoppeld, nog voordat de backup terug werd gezet. Straks maar ff doen.

  16. Alles kunnen downloaden :-))! iOS 5 op iPhone 3GS en iPad 2! Maar… iCloud werkt maar kan ik niet vinden , instellen voor mijn iTunes muziek nummers… Staat ook niet bij instellingen onder iCloud. Help aub . Tnx

  17. Het installeren van iOS5 op mijn iPhone 3GS is ook mislukt, maar voor mij een andere foutmelding: De iPhone van {naam} kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (3504). Heeft dit ook met het authenticatieprobleem te maken?

  18. Ik snap ook eigenlijk niet waarom Apple de OSX update en de iOS update tegelijk uitbracht. Dit had een gigantische vraag op de servers tot gevolg. Alleen iOS 5 had dat effect al kunnen hebben.
    Ik ben maar gaan slapen en heb vanmorgen pas de update gedraaid….

  19. Kan mijn muzieknrs dus niet iclouden… Staat ook niet bij iCloud instellingen :-((

  20. dan is het mogelijk om de IPSW te downloaden

    Ok, maar welke dan, bij de iPhone 4 staan er bijvoorbeeld al 2 ??

  21. Misschien moet apple de volgende keer gewoon gefaseerd gaan updaten.. Dus bijv. overal ter wereld om 12 uur ‘s middags

  22. Ben erg benieuwd hoe de 3GS met iOS5 omgaat. Ervaringen qua performance? Ik wil vanavond gaan proberen, maar niet een trage baksteen overhouden…

  23. Oh ik had het bestand elders gedownload en via SHIFT-herstellen ios 5 erop gezet. De ISPW bestanden zijn overal op internet te vinden

  24. Om 19:00 uur niets van gemerkt. 😉

  25. Ik vind het vervelender dat een hoop apps van mijn toestel zijn verdwenen. Daarnaast moet ik nu met een me account werken voor icloud en een hotmail voor itunes.. Waardoor ik voor find my friends zeker iedereen me me account moet gaan geven?

  26. Ben niet zo super thuis in de nieuwe functies van ios5.
    Een functie die in mijn optiek overigens handig lijkt is het verwijderen van de muziek vanaf je iphone.

    Dit gaat een hele domme vraag worden:
    Maar als ik het liedje van mijn iphone verwijder en ik synchroniseer mijn iphone weer met itunes wordt dit nummer toch weer automatisch toegevoegd aan de muziekbibliotheek ?
    Ik zie waarschijnlijk iets over het hoofd maar wie kan mij helpen ?

  27. Ik kreeg ook een fout kan geen reserverkopei meer terug zetten fout -5000

  28. T installeren is net gelukt. nu worden mn apps erop gezet. Ik kan m ondertussen blijven gebruiken…Is dat nu standaard? (onder het syncen gewoon blijven gebruiken?)

  29. Na ios 5 diverse keren te hebben ge-update, kan ik nog steeds niet de “snelle” camera knop zien vanuit locked stand…
    weet iemand wat er dan fout is?

  30. bij mij een 3002 :s

  31. @Patrick: is je iphone ouder dan 1 jaar of je had een t-mobile versie, die je al gebruikte met een t-mobile sim dan kan je inderdaad die melding krijgen bij een update

  32. Kreeg ook regelmatig de foutmelding “An internal error occured (3200)”. Computer en iPhone nog eens opnieuw opgestart en uiteindelijk ging het toch goed.

  33. Na geslaagde iOS 5 update zie ik op mijn 3GS bij instellingen en dan store enkel automatische downloads voor iBook en apps. Waar zit het derde symbool om ook muzieknrs autom te downloaden naar andere idevices? Iemand hetzelfde voor ? Bedankt voor reactie

  34. Zie forumtopic. Werkt gewoon zonder rename 😉

  35. Ik heb opgemerkt dat het updaten tussen 23u en 00u het beste ging…

  36. Downloaden ging wat langzaam gisteravond en aan het eind van het downloaden kreeg ik een time-out error.
    Na dat ik de firewall ff uit had gezet ging het wel.

    Nu lekker IOS 5 op me 3gs met untethered jailbreak 🙂

  37. ik was al mijn muziek en apps kwijt op me iphone, al stonden deze wel in pc itunes-iphone bieb?
    heeft iemand daar ook last van gehad?

  38. Foutmelding 3194 🙁

    Via windoos

  39. Origineel geplaatst door Sam
    Kan mijn muzieknrs dus niet iclouden… Staat ook niet bij iCloud instellingen (

    Dit is ook nog niet mogelijk met een nederlands account.

  40. Origineel geplaatst door Sam
    Kan mijn muzieknrs dus niet iclouden… Staat ook niet bij iCloud instellingen (

    Dit is ook nog niet mogelijk met een nederlandse account

  41. Heb vanochtend de GM vervangen door de laatste officiële versie via herstel in iTunes. De bookstore werkt nu wel en het lijkt me dat het veel soepeler gaat. Het toetsenbord verschijnt sneller en je krijgt direct een geluidje als je iets intoetst. Dat was bij de GM wel anders, ondanks hetzelfde versienummer.

  42. Ja en wat als de telefon helemaal niet meer wil op starten?
    Alleen maar wisselend het apple logo, het draaiende wieltje en soms ok het scherm zwart. Dit proces herhaald zich continu

    Ben een beetje radeloos aan het worden…

  43. Dat zij hij trouwens helemaal niet, hij zij dat door de drukte de servers maar een half verzoek ontvingen waardoor je een foutmelding kreeg. ( het verzoek van de gebruiker voor update/ herstel )

  44. Ik krijg steeds de melding dat de telefoon niet geactiveerd kan worden. Ook krijg ik de melding in itunes dat er geen simkaart in mijn telefoon zit. Heeft iemand anders ook dit probleem en/of weet iemand een oplossing, dan hoor ik het graag.

    Wellicht handige info:
    Baseband 06.15.00

  45. @Tj: Nou zelfs 10 keer lukte het niet alleen maar foutcode 1602 en 1604, Ondertussen via dfu mode kreeg ik idd de 3200 constant zelfs om 12 uur vannacht nog.
    Vanmorgen om 8 uur lukte het wel ineens.

  46. @loes: Beide, zowel ouder dan een jaar als T-mobile sim.
    Handig dus zo, zonder er iets ‘extra’ voor hoeven doen.

    Updaten ging bij mij gister om half 8 zonder problemen. Blijkbaar had ik dus geluk als ik dit allemaal lees 🙂

  47. @Jasper: Dan moeten ze het dus op verschillende servers om bepaalde tijden online zetten, Het is nu gewoon 1 bestand die overal op staat voor iedereen beschikbaar.

  48. Heb wel Update kunnen installeren, maar de nieuwe functie 2x home knop voor camera werkt niet. Moet je daar nog iets voor instellen?

  49. Ik krijg tijdens het updaten naar IOS5 de melding: ‘this device isn’t eligible for the requested build’
    Ik heb een 3GS en zou ios5 er dus volgens mij gewoon op moeten kunnen zetten. Heeft iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?
    Momenteel heb ik versie 4.3.3 nog op m’n telefoon staan (vorige update lukte ook al niet, kreeg dezelfde foutmelding).

  50. je moet 2x op de homebutton drukken, dan doet hij het wel

  51. Ik kreeg deze error: this device isn’t eligible for the requested build. Heeft mij een paar uur zoekwerk gevonden maar heb uiteindelijk een oplossing gevonden! Tinyumbrella had mijn hosts file aangepast. Hier is de oplossing. Ik heb de lijn gewoon verwijdert en toen werkte het. Hopelijk bespaar ik mensen met hetzelfde probleem heel wat zoekwerk en tijd mee 🙂

  52. Heeft iemand anders ook problemen met het backuppen naar iCloud?
    Bij mij geven zowel mn iPhone als mn iPad aan dat ze niet kunnen backuppen naar iCloud!
    Enig idee hoe dit kan?

  53. @Patrick: ik meen me te herinneren dat als je tmolile als provider hebt en je legt je iphone een half uur aan “het infuus” dat deze dan automatisch unlockt.

  54. Origineel geplaatst door Sam
    Alles kunnen downloaden )! iOS 5 op iPhone 3GS en iPad 2! Maar… iCloud werkt maar kan ik niet vinden , instellen voor mijn iTunes muziek nummers… Staat ook niet bij instellingen onder iCloud. Help aub . Tnx

    Music in the Cloud is nog niet geactiveerd in Nederland!

  55. Dat het probleem in de download zit is bull, het probleem is/was gewoon dat Apple alles wil controleren, IOS5 downloaden was gisteren geen probleem, maar het verifiëren en controleren van je iPhone was het probleem. Apple wil zoals gebruikelijk alles controleren en 250 miljoen iPhones te gelijk controleren, tja dat lukt niet.
    Van morgen is het me wel gelukt nadat ik in DVU was opgestart. nu nog jailbreak en SiRi en ik ben klaar. Trouwens alles beter dan die arme BB zielepoten. 😉

  56. Ik heb verschillende problemen met IOS5 en hoop dat iemand me hier mee kan helpen. Haha!

    1. Ik heb geen iMessage applicatie. Hier hoor je toch een aparte applicatie voor te krijgen?
    2. Ik heb geen shortcut voor de camera op mijn lockscreen.
    3. iTunes geeft sinds de update naar IOS5 aan dat ik opeens 6 GB aan overige dingen op mijn telefoon heb, terwijl dat niet zo is. Ook zegt hij dat mijn muziek & alles op mijn mobiel staat – wanneer ik synchroniseer ook – terwijl er niks op mijn mobiel staat.
    4. Ook kan ik tijdens het typen geen cursief etc. doen.

    Ik heb een iPhone 4 en om nou te zeggen dat ik hier blij mee ben, nee. Voor de rest heb ik wel alle nieuwe functies op mijn mobiel.

    Hoop dat iemand hier meer op weet.

  57. @Charlie wiijen: Ik heb hetzelfde probleem. Vanochtend geupdate en dat ging redelijk okay (uurtje ex. muziek terugzetten). Ik ga dus vanavond opnieuw die reservekopie terugzetten. Rest ziet er goed uit op mijn 3GS, behalve dus dat de gekochte apps niet geopend kunnen worden (behalve de standaard apps).

  58. ik krijg bij het software herstellen een fout. Daarvoor heel veel die 3200 fout gehad. Maar nou doet hij t nog steeds niet..

  59. Ik heb sinds de iOS5 update problemen met me ipod functie -zie andere nummers dan ik hoor – volgend nummer wil niet -en hij speelt af maar hoor niks
    Ook ben ik me gedownloade beltonen kwijt
    verder bevalt IOS5 me goed op een iphone4 32gb

  60. Hallo, upgrade naar ios 5 op 3gs ging prima maar ik dacht dat ik nu een foto kan maken via het volume knopje op de telefoon of via het volume knopje van de oortelefoon, maar dat lukt niet. Iemand wel succes ermee? Groetjes Guus

  61. @Angelique: Antwoorden:

    1. Als je kijk in instellingen en berichten, kun je iMessage activeren. Als je hem 1maal hebt geactiveerd, zit het onder berichten, die berichten die je via iMessage hebt ontvangen.
    2.Als je Lockscreen voor je hebt staan, moet je op de home-button drukken. Als het goed is, dan zie je een shortcut naar je cam.
    Op de vragen 3 en 4 kan ik niet beantwoorden

  62. @Angelique:
    1 je krijgt geen aparte app. iMessage maakt gebruikt van de berichten app.
    2 2x op je homeknop drukken als je tel gelockt is dan verschijnt de shortcut
    3 daar weet ik geen antwoord op
    4 selecteer de getypte tekst. Dan krijg je een aantal keuzes (zoals kopieer) en dan pijltje naar rechts drukken dan heb je de keuze in cursief of vet

  63. Krijg steevast time-out error aan het eind van het downloaden van de nieuwe firmware (bij bestand verwerken). Had ik ook bij vorige versies, zowel op iPhone 4 als iPad1. Wat is dit toch?

  64. bij mij krijgt mijn ipod een zwart scherm en er staat de helen tijd herstel van ipod bij apple controleren en dan krijg ik fout 1600

  65. @Angelique:
    1. Die is er niet, iMessage zit gewoon in Berichten.
    2. Daarvoor moet je dubbel op de home knop drukken. Dan zal de camera knop verschijnen.
    3. Dat is vreemd, en weet ik zo geen antwoord op. Ik zou gewoon je telefoon eens Herstellen en zonder Backup terugzetten opnieuw beginnen. Doe ik altijd bij een grote update zoals iOS 4 > 5 in dit geval.
    4. Volgens mij moet je voor die functies het woord selecteren en je vinger op het scherm houden zodat je het Copy & Paste scherm in beeld krijgt. Daar zit het volgens mij in. Kan het niet controleren nu.

  66. Mensen help mij aub! Ik heb ios5 gister op mijn iphone 4 gezet maar weet niet zeker of dit helemaal goed is gegaan. Want ik heb ook foutmeldingen gekregen en enorme vertragingen. Nu zie ik dat ik geen imessege heb vandaar mijn paniek:(

  67. als ik mijn iphone (3GS) wilt “bijwerken” dan krijg ik een error (-43) op het moment dat itunes bezig is met het maken van een reservekopie!

    iemand het zelfde probleem?

  68. Origineel geplaatst door Angelique
    Ik heb verschillende problemen met IOS5 en hoop dat iemand me hier mee kan helpen. Haha!1. Ik heb geen iMessage applicatie. Hier hoor je toch een aparte applicatie voor te krijgen? 2. Ik heb geen shortcut voor de camera op mijn lockscreen. 3. iTunes geeft sinds de update naar IOS5 aan dat ik opeens 6 GB aan overige dingen op mijn telefoon heb, terwijl dat niet zo is. Ook zegt hij dat mijn muziek & alles op mijn mobiel staat — wanneer ik synchroniseer ook — terwijl er niks op mijn mobiel staat. 4. Ook kan ik tijdens het typen geen cursief etc. doen.Ik heb een iPhone 4 en om nou te zeggen dat ik hier blij mee ben, nee. Voor de rest heb ik wel alle nieuwe functies op mijn mobiel.Hoop dat iemand hier meer op weet.

    Hoe vaak ga je hier nog om vragen 😉

  69. Origineel geplaatst door Angelique
    Ik heb verschillende problemen met IOS5 en hoop dat iemand me hier mee kan helpen. Haha!1. Ik heb geen iMessage applicatie. Hier hoor je toch een aparte applicatie voor te krijgen? 2. Ik heb geen shortcut voor de camera op mijn lockscreen. 3. iTunes geeft sinds de update naar IOS5 aan dat ik opeens 6 GB aan overige dingen op mijn telefoon heb, terwijl dat niet zo is. Ook zegt hij dat mijn muziek & alles op mijn mobiel staat — wanneer ik synchroniseer ook — terwijl er niks op mijn mobiel staat. 4. Ook kan ik tijdens het typen in email & notities geen cursief etc. doen.Ik heb een iPhone 4 en om nou te zeggen dat ik hier blij mee ben, nee. Voor de rest heb ik wel alle nieuwe functies op mijn mobiel.Hoop dat iemand hier meer op weet.

    1.Nee, je krijgt geen aparte iMessages applicatie. Het zit gewoon in je berichten. Te herkennen aan de blauwe wolkjes met tekst i.p.v groen
    2. Twee keer op je home-button drukken op je homescreen en je krijgt het 🙂
    3. Geen flauw idee
    4. Heb ik nog nooit gekunnen, en heb er niks over gelezen. Kan aan mij liggen

  70. Hallo allemaal,
    Ik hoop dat iemand me hier kan helpen, ben een beetje in paniek 🙁
    Ik heb zojuist mijn iphone 3GS geupdate en ik ben al mijn apps en muziek kwijt, contacten, mail, foto’s etc heb ik nog wel.

    Het enige probleem wat ik had tijdens het installeren was dat hij geen reservekopie voor icloud kon maken.

    In iTunes is gewoon ook geen muziek meer in mijn bibliotheek en ook geen enkele app.

    Ik baal hier echt vreselijk van want ik ben al zo’n leek op dit gebied.
    Ik durf nu dus ook echt mijn iPad niet ook te updaten.

    Ik hoop dat iemand hier mij kan helpen.

    Alvast bedankt 😉

  71. iOS5 is top! Maar toch een probleem: al mn contacten staan niet meer in de contactenlijst, maar als ik gebeld word zie ik gewoon de naam en bijbehorende foto. Ook in Whatsapp en bij Berichten staan gewoon de namen en alle contactgegevens.

    Kan iemand mij helpen? Ik heb terugzetten van reservekopie al geprobeerd (zonder resultaat dus).

  72. Gewoon 2 of 3 dagen wachten dan heb je hier geen last van..!! 🙂

  73. Ik had gisteren problemen met iOS5 op de iPhone 4 te krijgen. Verschillende fouten onder andere met de server, de error 3004 en nadien nog problemen met de restore met als resultaat dat mijn iPhone zonder MP3s en apps is. Bij de update van iOS 4 had ik ongeveer hetzelfde.

    De update van de iPad 2 is dan weer vlot verlopen.

  74. Beste mensen,

    Eindelijk is de update gisteren uitgekomen.. kon echt niet wachten! Alleen het probleem is dat mijn Iphone 4 na de nieuwe update geen muziek meer af kan spelen.. Wie heeft dit probleem ook gehad en kan mij misschien helpen?

  75. Wat een hel en slechte publiciteit voor Apple. Ik was zelf 7 uur en mijn nachtrust kwijt met deze rotupdate. Het internet ontploft van de slechte reacties. Na Antennagate nu Upgate. What’s next? Misschien moet Apple eens in de les gaan bij Facebook en Google om te kijken hoe je grote updates uitrolt, want dit is amateurisme van de bovenste plank. Apple de nieuwe Windows? Jammer genoeg wel soms.

  76. Na de meldingen 3002 3004 en 3034 het advies van de club en 90 minuten later de melding bij de fout code van Apple maar eens geelezen. RTFM voor de mensen met weinig geduld, waaronder ikzelf. Die aanwijzingen gaven de oplossing. Perfect werkende Iphone4 zonder dat er met bestanden is geschoven. PERFECT DUS.

  77. @Stanley: je moet eerst 2x snel op de homtoets drukken.

    het duurde mij gisteren te lang voordat IOS5 gedownload was.(had al IOS5 GM)

    dus ga het er nu op zetten. nu heb ik er nergens last van en lekker snelle download:P

  78. Gister lukte tot mijn verbazing niet. Ik dacht heb ik iets verkeerd gedaan maar ik was dus niet enigste. Alles werkt nou mooi

  79. Alles gelukt, maar iCloud geeft problemen, inloggen met je apple id, dan krijg ik de melding dat de email of wachtwoord niet juist is:-( vreemd, alles gecheckt en ik kom overal in met mijn Apple id. Iemand een idee hoe dit kan?

  80. Wat zijn we toch allemaal (waaronder ikzelf) weer lekker ongeduldig!! Het downloaden duurde bij mij gisteren uren, terwijl voor m’n iPad en Ipod het binnenhalen vandaag niet meer dan 3 minuten duurde. Gewoon geduld! en voor degene die een aantal functies niet kunnen vinden……… lezen, google, en honderden andere sites waar dit allemaal al vermeldt staat.

  81. Wat zijn we toch allemaal (waaronder ikzelf) weer lekker ongeduldig!! Het downloaden duurde bij mij gisteren uren, terwijl voor m’n iPad en Ipod het binnenhalen vandaag niet meer dan 3 minuten duurde. Gewoon geduld! en voor degene die een aantal functies niet kunnen vinden……… lezen, google, en honderden andere sites waar dit allemaal al vermeldt staat

  82. Misschien mosterd na de maaltijd :
    Home-knop en aan/uit vasthouden tot apple logo verschijnt.
    Vast blijven houden tot na 10 seconden de mededeling verschijnt om de iphone aan te sluiten op itunes.@Xander:

  83. Bij mij zou het gwn 5 uur gaan duren en vandaag downloade ik de update in kwartier
    Echt niet normaal !

  84. Update geslaagd maar overzetten me.com account naar icloud geeft problemen met mail. Die reject mu mijn wachtwoord terwil her altijd heeft gewerkt.

  85. Ja je kan maar geen geduld hebben he. Ik doe dat volgende week eens op mijn gemakje, en zal dan nergens geen last van hebben!!

  86. @Charlie wiijen:

    Origineel geplaatst door Charlie wiijen
    Ios5 staat erop maar hij opent alleen de standaard apps.
    Alle andere apps opent hij niet help!!!

    Ik heb hetzelfde probleem, heb jij al een oplossing

  87. heei jongens ik heb mijn iphone 4 net ge upgrade naar IOS5, een super mooi programma trouwens :).
    Mijn vraag, is er iemand die weet waarom ik al mijn apps kwijt ben? ze staan ook niet op mijn pc terwijl hij het wel vroed tijdens de update….. Mijn fotos en videos heb ik gek genoeg dan weer wel..

    groetjes….

  88. @Iceke:
    Weet niet of het de definitieve oplossing voor het 3194-probleem is, maar bij mij hielp het om alle openstaande apps af te sluiten en de iPhone uit ze zetten en opnieuw op te starten. Daarna ging de install van iOS5 als n tierelier. Moest wel de inhoud van m’n phone vanuit een reservekopie terugzetten.

  89. @Onze3ukkies:
    Gewoon de reservekopie vanuit iTunes terugzetten. Tenminste dat was bij mij de oplossing.

  90. Met dit heb ik een probleem gehad! Later gisterenavond had ik iOS 5 maar wel alles kwijt! terwijl ik niks verkeert heb gedaan! Ik ben op dit moment voor de 10de keer ofzo aan het herstellen terwijl ik NIKS verkeert had gedaan!

  91. ik heb nu op me ipod touch 4g ios 4.3.3 draaien. Maar als ik hem aan me pc sluit, dan geeft hij alleen als nieuwe software 4.3.5 aan.

    Moet ik dan eerst 4.3.5 downloaden en vervolgens 5?

  92. Ondertussen wel meer dan 10 keer mijn ipad 2 proberen te updaten.. elke keer zelfde foutmelding… aantal keer geprobeerd computer en ipad te herstarten, tot op heden geen resultaat… En elke keer weer die reservekopie die itunes moet maken.. vermoeiend..Hoevaak hebben jullie het gemiddeld moeten proberen?

  93. Voor de mensen waarbij het updaten nog niet lukt:

    Probeer de “lines” uit je hosts file in je system32 van apple te verwijderen. (gs.apple)

    heeft bij mij iig gewerkt

  94. Al meer dan 15 keer mijn ipad 2 proberen up te daten. Steeds dezelfde foutcode. Paar keer computer en ipad2 herstart maar ook zonder resultaat… frustrerend, vooral die reservekopie die itunes steeds moet maken.. Hoe vaak moesten jullie updaten voordat het was gelukt?

  95. Hahahhahhhaha bij mij gelijk in een keer gelukt.

  96. Mijn iphone 4 geeft nu problemen met de camera. Je krijgt wel de zoeker en kan fotos maken. Die vervolgens niet in filmrol staan.

    Video wil niet eens starten met opnemen.

    Iemend hier een oplossing voor?

  97. Ik heb het volgende probleem Tijdens het updaten blijft ie op de progressbar op een gegeven moment iets over de helft hangen…

  98. De backup lukte, de update lukte, de restore lukte niet. Dus alle save games kwijt, alle settings moest ik opnieuw doen. Niet om vrolijk van te worden.

  99. IOS 5 echt top!
    Maar het synchroniseren duurd echt heel lang!
    Gister heb ik het 2x geprobeerd en duurde zeker wel een uur. elke keer staat er; wachten tot onderdelen gekopieerd worden.
    Nu ben ik het weer aan het proberen maar hij is zeker al 2 uur bezig. Moet ik iets doen? of doe ik iets verkeerd?

  100. Ik heb even een vraagje.
    Ik ben al zeker 2 uur bezig met de update en synchorniseren. Hij blijft steeds staan op; wachten tot onderdelen worden gekopieerd.

    Wat moet ik doen?

  101. Blijkbaar heb ik iets niet goed gedaan bij de synchronisatie met Icloud. Mijn contacten staan er nu vaak 3dubbel in, maar dan los met een emailadres. Super irritant natuurlijk! Ik wil dat mijn lokale adresboek niet wordt gesyncht, maar alleen de nummers erop blijven staan zoals ik die had / in de iphone had/heb gezet. Hoe krijg ik dit weer voor elkaar? Als ik nu probeer de contacten te verwijderen dan ben ik ook echt alle contacten / nummers kwijt! Gelukkig heb ik het nu weer weer terug naar de situatie dat mijn lokale adresboek ook is gelsyncht. Hoop dat iemand een oplossing heeft. Alvast bedankt!

  102. ik probeer het nou al 2 dagen en telkens wacht ik 2 uur maar hij doet helemaal niks hij haalt niks binnen hoe kan dit en wat kan ik er tegen doen om ios5 binnen te krijgen

  103. Gisteren zowel een iPhone 4 als ook een iPad geupdate naar iOS 5 en alles ging vlekkeloos. Wel heb ik eerst een backup gemaakt, vervolgens een Herstel gedaan van zowel de iPhone als ook de iPad, en daarna de backup teruggezet.

  104. Ik heb van de week de iOS5 op mijn Ipad 2 gezet sinds dien kan ik niet meer bij mijn contacten als ik deze aanklik sluit die hem meteen weer.

    Heb hem al een keer opnieuw gesynchoniseerd en ook herstel maar beide werkt niet.

    Iemand een andere oplossing?

  105. Beste mensen,
    Ik heb mijn iPhone 4 geupdate (op 15-10) naar ios5, maar nu zijn al mijn mail, contacten, smsjes, notities en foto’s weg. Mijn apps staan er nog wel op. Toen ik mijn iPhone van de computer haalde moest ik ook alles zoals taal weer opnieuw instellen. Wat is er mis gegaan en wat kan ik eraan doen? Reservekopie terugzetten lukt niet, hij heeft een reservekopie gemaakt van mijn ‘lege’ iPhone. Help!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.