Reacties voor: Unibox voor iPhone en iPad sorteert je e-mails op persoon

Unibox is een nieuwe mail-app voor de iPhone en iPad waarin mails als gesprekken weergegeven worden. Hierdoor worden in het overzicht alleen personen en bedrijven weergegeven waar je emails mee uitgewisseld hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Niks voor mij helaas

  3. Hmm, klinkt interessant. Iemand al ervaring met de pro app op de mac?

  4. Zijn niet veel reacties voor een vervanging voor de andere mail app. Wel jammer, had ook graag ook iets meer gelezen van ervaringen.

  5. Krijg hem niet aan de praat. Contact met apple mail lukt niet.

  6. Origineel geplaatst door iNick
    Hmm, klinkt interessant. Iemand al ervaring met de pro app op de mac?

    Een minimaal beetje ervaring. Ik las vandaag op de site van Computer Totaal een bespreking van “De 5 beste e-mail alternatieven voor OS X Mail”. Vervolgens heb ik gekeken naar Unibox, Postbox en (vanuit een bespreking van Postbox) MailMate. Vervolgens heb ik die alledrie gekocht, en van Unibox voor iOS de Pro upgrade.

    Ik verwacht, dat ik uiteindelijk een groepje e-mail clients zal gebruiken, ieder op de eigen sterke punten. (Dat vind ik het leuke aan IMAP: je kunt dezelfde berichten met verschillende apps beheren en bewerken.)

    Mijn prille indruk is, dat ik Unibox vooral handig vind (en zal gebruiken) voor het terugvinden van berichten, dus niet zozeer voor het gewone werk. (PS: Het wordt al beter met de ontdekking dat “Inbox” hier “Received” heet.)
    De kracht van Unibox lijkt mij het wisselen van benadering: berichten (en dan per account en daarbinnen per map of per standaardmap en daarbinnen per account) of contactpersonen.

    Ik zou zeggen: download de app bij de maker, probeer hem twee weken, en koop hem desgewenst in de App Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.