Apple Smart Keyboard met handen

Smart Keyboard voor iPad Pro nu beschikbaar in Nederland

Apple heeft zojuist het Smart Keyboard beschikbaar gemaakt in Nederland. Het slimme toetsenbord voor de iPad Pro maakt snel verbinding dankzij de Smart Connector.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

iPad-Pro-Smart-Keyboard

Apple heeft het Smart Keyboard voor de iPad Pro zojuist beschikbaar gemaakt in Nederland. Op de website van Apple kun je het slimme toetsenbord voor €179 bestellen, al zul je wel even moeten wachten tot hij op je deurmat ploft.

Het Smart Keyboard was al langer in andere landen beschikbaar, maar maakt vandaag de overstap naar Nederland. Het gaat hier wel nog steeds om een Amerikaans-Engelse toetsenbordindeling. Dit betekent bijvoorbeeld dat het Euro-teken ontbreekt, en dat de Enter-toets er anders uit ziet.

Smart Keyboard vanaf de zijkant gezien

Smart Keyboard nu te bestellen

Apple combineert met de Smart Keyboard een case met een toetsenbord. Als je klaar bent met typen kun je het scherm van de iPad Pro er dus mee afdekken. Klap de case weer open en je kunt de tablet er recht overeind mee zetten.

Dankzij de Smart Connector op de onderkant van de iPad Pro wordt er automatisch verbinding gemaakt met het toetsenbord. Het is dus niet nodig om het toetsenbord apart op te laden of handmatig te koppelen via Bluetooth.

Smart Keyboard bestellen voor €179

Het Smart Keyboard kost €179 in de online Apple Store, en heeft een verzendtijd van vier tot vijf weken. Apple heeft met alle accessoires voor de iPad Pro te maken met lange levertijden. Zo was ook de Apple Pencil lange tijd slecht verkrijgbaar.

Het Smart Keyboard voor de iPad Pro is te bestellen voor €179,00.

Bedankt voor de tip Joop!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2015, 22:56
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen ipad pro, smart keyboard

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.