Reacties voor: Unclutter 2.0 voor Mac: nieuw uiterlijk, meer functies

Unclutter is een tool waarmee je snel bestanden, notities en gekopieerde teksten kunt parkeren. Met het nieuwe uiterlijk is Unclutter klaar voor de nieuwste versies van OS X.

Onderwerpen

Reacties: 5 reacties

  1. Heb in de 8 jaar dat ik een Macs gebruik nog nooit (behalve de screenshots voordat ik de default folder verandert hebt) helemaal niks op mijn Desktop gehad, ik zie de desktop zelfs amper. Vind het echt zo Windows gebruiker idee om het vol te gooien ipv je spullen zelf al goed te organizeren.

  2. @Oscar: ik heb ook altijd m’n desktop leeg, zowel op m’n Mac als windows, heerlijk.

    Ik zie regelmatig Mac gebruikers met een supervolle desktop, dus wat daar nou weer “Windows gebruiker idee” aan is ontgaat mij even.

  3. Bij mij staat ook zelden wat op mijn bureaublad

  4. Origineel geplaatst door Oscar
    Heb in de 8 jaar dat ik een Macs gebruik nog nooit (behalve de screenshots voordat ik de default folder verandert hebt) helemaal niks op mijn Desktop gehad, ik zie de desktop zelfs amper. Vind het echt zo Windows gebruiker idee om het vol te gooien ipv je spullen zelf al goed te organizeren.

    Mooi gesproken!

  5. Op mijn werk staan op mijn desktop enkele snelkoppelingen. Wel zo min mogelijk, maar zijn er toch al snel een stuk of 20. Thuis op mijn mac daarentegen staat niets.

    Moet wel zeggen dat de meest gebruikte dingen op het werk op een erg inefficient ingerichte gedeelde schijf staan en dit gewoon sneller werkt. Een aantal van de snelkoppelingen zijn zelfs excel sheets met daarin nog meer snelkoppelingen naar andere bestanden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.