iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Wakie, YoVivo, ABN Amro Alert & Check en meer

Er komen elke week behoorlijk veel apps voorbij op iCulture. Wil je zeker weten dat je niets gemist hebt? We zetten al onze app-besprekingen op een rij in de rubriek App Gemist.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

App Gemist logoZoals je hebt gemerkt verschijnt de rubriek ‘App Gemist’ vanaf nu elke week op zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Beme

Beme is misschien wel de meest verwarrende video-app die we ooit hebben getest. Kan dit een waardige concurrent voor Snapchat en Periscope worden? Lees ons artikel over Beme.

Enlight

De stijlvolle fotobewerker Enlight is vanaf nu ook beschikbaar op de iPad. Daarnaast voegt de update nog wat functies toe die ook voor iPhone-gebruikers interessant zijn. Lees ons artikel over Enlight.

ABN Amro Alert & Check

ABN AMRO brengt de Alert & Check-app uit, waarmee je je saldo kunt checken op de Apple Watch. Ook krijg je notificaties van bij- en afschrijvingen. Lees ook ons artikel over ABN Amro Alert & Check.

ING Bankieren

ING voegde ook ondersteuning toe voor de Apple Watch. Nadat je de app van een update hebt voorzien, kun je het banksaldo checken op je pols. Lees ook ons artikel over ING Bankieren.

YoVivo

Word je gek van alle diensten waarop je foto’s staan? Met YoVivo kun je alle foto’s makkelijk op één plek benaderen. Lees ook ons artikel over YoVivo.

TVShow Time 5

Hoe houd jij je vele series bij? De iPhone-app TVShow Time biedt een leuke manier om een serie-database te maken, die je gelijk met je vrienden deelt. De app is voorzien van een grote update. Lees ook ons artikel over TVShow Time 5.

Polamatic

Foto’s met je iPhone maken is heel gemakkelijk, maar als je soms de ervaring van de klassieke foto mist, kun je bij Polamatic van Polaroid terecht. Dankzij een update heb je nu nog meer het gevoel dat je een plaatje schiet met een klassieke Polaroidcamera. Lees ook ons artikel over Polamatic.

IKEA

IKEA vervangt de oude Store-app met een volledig nieuw exemplaar, dat het makkelijker dan ooit moet maken om zo snel mogelijk met de juiste producten de winkel uit te wandelen. Lees ook ons artikel over IKEA.

FailPop

FailPop is een komische manier om meer te leren over de gebruiken en gewoonten van het vakantieland waar je dit jaar naartoe gaat. Middels tekst en GIFjes leer je bijzonderheden over kleding, eten en begroetingen. Lees ook ons artikel over FailPop.

BBC News

BBC News is compleet vernieuwd en laat de lezer voortaan beslissen welk nieuws hij te zien krijgt in het nieuwe My News. Daarnaast is het nieuwsaanbod van de app uitgebreid. Lees ook ons artikel over BBC News.

Wakie

De sociale wekker-app Wakie is nu ook in Nederland volledig te gebruiken. Met Wakie kun je een andere app-gebruiker waar ook ter wereld wakker bellen. Lees ook ons artikel over Wakie.

KLM

KLM heeft een app uitgebracht voor de Apple Watch. Met de KLM-app check je vluchtinformatie en kun je inchecken bij je vlucht, zodat je de iPhone er niet meer bij hoeft te pakken. Lees ook ons artikel over KLM.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2015, 16:05
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.