Reacties voor: Uitgebreide verkoopcijfers iPhone bekendgemaakt tijdens rechtszaak

Nieuwe documenten van Apple laten in detail zien hoeveel iPhones er zijn verkocht en hoeveel omzet dit precies heeft opgeleverd. Ook de concurrentie wordt in detail getoond in de cijfers.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Tja voor een BMW betaal je nou eenmaal ook meer dan een Fiat

  2. Je kunt een Bmw niet met een iphone vergelijken. Ik zou iphone meer vergelijken met een Volkswagen golf. voor het grote publiek niet speciaal maar iedereen heeft het.

  3. Steve Jobs:

    “Apple’s market share is bigger than BMW’s or Mercedes’s or Porsche’s in the automotive market. What’s wrong with being BMW or Mercedes?”

  4. @phoneaddict: Dads heeft het over de prijs en kwaliteit, niet over hoeveel mensen ervan in het bezit zijn.

    iPhone is een van de duurste telefoons op de markt en wordt door vele als een kwalitatief hoge en mooi ontworpen telefoon gezien.

  5. Beide geen goed voorbeeld; die maken aanzienlijk minder winst op de omzet. De winstmarges die Apple zichzelf ‘geeft’ door 100% controle te (willen) hebben op alle aspecten van hun business & producten & klanten & gebruik. Dit wordt ironisch genoeg alléén door Stalinistische economieën geëvenaard! En toch zien juist de liberalen een bedrijf als Apple als hét grote voorbeeld van de vrije markt economie.

    Het bewijst voor mij helaas vooral dat “sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen” alleen maar een trendy luchtbel is geweest…

  6. Origineel geplaatst door Nigel
    iPhone is een van de duurste telefoons op de markt en wordt door vele als een kwalitatief hoge en mooi ontworpen telefoon gezien.

    Ik ben eigenlijk best benieuwd naar de relatie tussen de prijs van de iPhone en de beleving die de betreffende groep mensen hebben. Algemeen genomen is het namelijk zo dat mensen vaak iets per definitie mooier en beter vinden juist doordat de prijs hoog is en zij hierdoor het gevoel hebben iets specialer en exclusievers in handen te hebben. En de marketingafdeling speelt op dergelijke gevoelens vervolgens handig op in.

  7. Ik ben benieuwd of in deze cijfers verdisconteerd is hoeveel mensen die de Gaxaly Tab gekocht hadden en terugbrachten, omdat ze dachten een iPad gekocht te hebben.

  8. Te mooi dat mensen indd dachten dat ze een iPad gekocht hadden…

    Ik vond die opmerking van dat een Fiat geen BMW is wel een hele mooie, jammer dat sommigen dat hier weer niet begrijpen en veel te diep beginnen te beredeneren.

  9. Origineel geplaatst door Nigel
    @phoneaddict: Dads heeft het over de prijs en kwaliteit, niet over hoeveel mensen ervan in het bezit zijn.iPhone is een van de duurste telefoons op de markt en wordt door vele als een kwalitatief hoge en mooi ontworpen telefoon gezien.

    Niet om heel lullig te zijn, de SIII 32gb is duurder dan een 4s 32gb..

    Verder, je koopt een telefoon(auto) om bepaalde redenen. Golf is het meest verkocht omdat hij altijd werkt, zuinig is en toch een goede prijs. Merk diezelfde dingen bij een iPhone ook wel redelijk, mijn 1gen werkt ook nog steeds..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.