Twitter-profielpagina

Twitter voor iOS krijgt nieuw tabblad ‘Tweets en antwoorden’

Twitter voert een nieuw tabblad 'Tweets en antwoorden' in, waarmee je beter kunt zien hoeveel interactie er is met een bepaalde twitteraar.

Twitter’s mobiele app voor iPhone en iPad heeft een nieuw tabblad gekregen. Voorheen zag je onder je eigen Twitter-profiel de tabbladen Tweets, Media en Vind-ik-leuks, maar daar is nu een nieuw tabblad tussen geplaatst: ‘Tweets en antwoorden’. De aanpassing wordt gaandeweg uitgerold naar alle gebruikers.


Twitter-profielpagina

Nieuw tabblad ‘Tweets en antwoorden’

De nieuwe indeling lijkt meer op de webinterface van Twitter, waar je ook apart kunt kijken naar tweets en een combinatie van tweets en antwoorden. Op de afbeelding hieronder zie je de verschillen. Je krijgt makkelijker te zien hoe anderen hebben gereageerd op jouw berichten, of hoeveel interactie er is tussen een bepaalde twitteraar en zijn of haar volgers. Op het eerste tabblad zie je nog steeds alleen de eigen tweets van jezelf of van het account dat je bekijkt.

Twitter tweets en antwoorden

Het is mogelijk dat het nu nog om een A/B-test gaat, waardoor het even kan duren voordat iedereen het te zien krijgt. Apple is zelf niet zo blij met deze manier van werken, waarbij apps zonder update nieuwe functies kunnen aan- en uitzetten. Ze zouden op die manier ook functies kunnen activeren die niet door Apple zijn getest tijdens het reviewproces. Veel van deze apps maken gebruik van de dienst Rollout.io die, zoals de naam al aangeeft, ideaal is om bepaalde functies geleidelijk uit te rollen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2017, 15:28
Categorie Apps
Onderwerp twitter
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.