iculture-app-gemist
App Gemist Je wekelijkse app-overzicht op zaterdag
App Gemist logo

App Gemist: KonMari, Uptime, App112, Spark en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals KonMari, Uptime, Spark en App112.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

KonMari

Wat is er nou fijner dan een opgeruimd huis? Met de nieuwe app van opruimgoeroe Marie Kondo krijg je tips hoe je het opruimen van je kledingkast kunt aanpakken. Als je niet weet wie Marie Kondo is en je wilt meer weten over de app, lees dan vooral onze uitgebreide review.

Uptime

Met Google’s nieuwe app Uptime kijk je samen met vrienden naar YouTube-video’s. Je logt in met je Google-account en vervolgens zie je in real-time hoever iemand een video heeft bekeken. Voorlopig is de app alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store. Alles wat je moet weten lees je in ons artikel over Uptime.

App112

Voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakprobleem komt de Belgische overheid binnenkort met de nieuwe app: App112. Daarmee kunnen gebruikers op drie verschillende manieren communiceren met de alarmcentrale. Lees ons artikel over App112.

App112 is nog niet beschikbaar. De app verschijnt eind maart in de App Store.

Serist

De populaire serie-app Serist is er sinds deze week ook voor de Apple Watch. Zo kun je meteen vanaf je pols inchecken voor je favoriete serie. Heb je geen Apple Watch? Ook de iPhone-app is op verschillende punten verbeterd. Lees ons artikel over Serist.

Spark voor Mac

Voor de Mac-versie van e-mailapp Spark verscheen deze week weer eens een grote update. Zo kun je voortaan je e-mails van labels voorzien, maar is ook het beheer van mappen sterk verbeterd dankzij bijvoorbeeld kleuren. Hoe het werkt lees je in ons artikel over Spark.

Chrome voor iOS en Mac

Google’s browser Chrome kreeg deze week de nieuwe Leeslijst-functie waarover we eerder al schreven. Daarmee kun je artikelen die je in Chrome opent tijdelijk opslaan en offline lezen. De Mac-versie werd eerder al bijgewerkt, maar deze week werd duidelijk dat het energiebeheer is verbeterd wat ten goede komt aan de batterijduur van je Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2017, 13:30
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.