Twitter-app

Twitter-app sorteert antwoorden nu op populariteit

De Twitter-app heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd voor antwoordtweets. Reacties op tweets worden nu gesorteerd op populariteit in plaats van chronologisch. Bovendien zie je met een teller nu precies hoeveel antwoorden een tweet heeft.

Twitter-app
De Twitter-app laat antwoorden op een tweet nu in een andere volgorde zien. In plaats van de standaard chronologische volgorde, zie je antwoorden tweets nu gesorteerd op populariteit. Bovendien kun je nu zien hoeveel reacties een tweet heeft, zonder dat je de specifieke tweet hoeft te openen.

Antwoorden op tweets gesorteerd op populariteit

Twitter met een teller bij de reacties.Voorheen werden antwoorden op tweets chronologisch weergegeven. Dat wil zeggen dat de eerste reacties bovenaan staan en de nieuwste reactie onderaan de lijst. Met de nieuwste versie wordt dit door elkaar gehusseld. De volgorde wordt nu bepaald door een aantal factoren. Zo vind je subgesprekken, bijvoorbeeld een antwoord op een antwoord, bovenaan de reeks tweets. Ook antwoordtweets van de originele poster worden nu bovenaan weergegeven, net als reacties van mensen die jij al volgt. Dat betekent dus dat de volgorde voor iedereen anders is. Op de Twitter-website werden antwoordtweets al een tijd gesorteerd op populariteit.

Daarnaast is het nu beter zichtbaar hoeveel reacties er op een tweet zijn. In het tweetoverzicht werd altijd al weergegeven hoevaak een tweet geliked is en hoe veel keer deze geretweet is, dankzij het getalletje naast de bijbehorende icoontjes. Zo’n getal vind je nu ook naast de reageerknop, zodat je direct kunt zien of mensen gereageerd hebben op een tweet, zonder dat je deze hoeft te openen.

Twitter experimenteert de laatste tijd met een aantal veranderingen, maar deze nieuwe antwoordvolgorde geldt voor iedereen. Eerder werden Twitternamen uit antwoordtweets bij sommige mensen verwijderd, zodat er meer ruimte was voor de tweet zelf. Deze test lijkt nu weer teruggedraaid te zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2016, 10:03
Categorie Apps
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.