Twelve South Curve

Twelve South Curve is een MacBook-houder voor je bureau

Twelve South heeft The Curve gemaakt, een MacBook houder voor je bureau, waarmee je makkelijker kunt werken en op het scherm kunt kijken.

Twelve South heeft een nieuwe houder voor je MacBook. Moet je meerdere uren op je laptop werken en ben je het zat om altijd maar ineengedoken te zitten, dan helpt The Curve je aan een betere zithouding. De bureauhouder van metaal tilt je MacBook zodanig op, dat het scherm op een prettige leeshoogte zit.

Twelve South Curve

Twelve South Curve

Twelve South heeft de Curve net aangekondigd, maar er blijkt al jarenlang aan te zijn gewerkt. Eigenlijk is het een gemoderniseerde versie van de iCurve-houder die ontwerper Andrew Green in 2003 bedacht. Deze nieuwe variant heeft een mooier design en is wat eleganter. Alleen verkrijgbaar in zwart, voor een prijs van $50 excl. verzendkosten.

The Curve is gemaakt van dun metaal en tilt je MacBook naar een grotere hoogte. Op het bureau is de beugel vrij breed, maar omdat je ruimte krijgt om allerlei spullen eronder te leggen neemt het niet te veel ruimte in op je bureau. Volgens de ontwerper zijn ze er jarenlang mee bezig geweest en kwam de inspiratie uit de kunst en architectuur. “Toen we erover dachten om het terug op de markt te brengen, visualiseerde ik me The Curve als een dun metalen lint, een beetje zoals een Möbiusring”. Op de website van het bedrijf zijn ook foto’s van Apple Park en het Colosseum in Rome te zien als inspiratiebronnen voor de vorm.

Twelve South Curve

Twelve South maakte eerder al accessoires om de MacBook op je bureau te zetten, zoals de veelgebruikte BookArc. Daarmee zet je je MacBook in gesloten toestand rechtop op je bureau, als je een extern scherm aansluit. Deze nieuwe houder is voor beide toepassingen bruikbaar. Hieronder zie je ‘m met een extern scherm:

Twelve South Cure met extern scherm

The Curve is zo ontworpen dat je een eigen muis en toetsenbord met je MacBook gebruikt. Er zijn voorzover wij weten nog geen plannen om andere kleuren te maken, maar de huidige matzwarte kleur past in ieder geval goed bij de spacegrijze MacBooks van tegenwoordig.

Verkrijgbaar via de website van Twelve South.

Twelve South Curve detail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2017, 9:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen macbook, twelve south
Devices MacBook, MacBook 12", MacBook Air, MacBook Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.