iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 15 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 15 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGisterenavond verscheen plotseling zowel de nieuwe ontwikkelaarsbeta als de nieuwe publieke beta van iOS 11 en vandaag hebben we daar nog de nasleep van. We hebben in een mooi overzicht de verbeteringen in iOS 11 beta 6 voor je op een rij gezet, met duidelijke gifs, vergelijkingen en een korte video. Zo ben je meteen helemaal bij. Ook schreven we vandaag over een gerucht dat Google aan Apple 3 miljard dollar betaalt om de standaardzoekmachine in iOS te blijven. Ook de nieuwste Apple Watch kwam weer voorbij, want de Apple Watch Series 3 komt zowel met als zonder 4G beschikbaar. En als je nog op zoek bent naar een leuk vervoersmiddel, dan is de nieuwe KickScooter ES1 of ES2 van Segway misschien wat voor jou. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Opera VPN is een gratis VPN-app om veilig te internetten.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Opera VPN heeft nu een apart Gold-abonnement. Hiermee krijg je verbeterde snelheid, een keuze tussen tien regio’s en een aparte klantenservice.
  • Nu mogelijkheid tot instellen aangepaste map voor InstantUploads en optie voor ‘Alleen via Wi-Fi’ voor alle uploads/synchronisatie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2017, 22:22
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.