BookArc in spacegrijs

De Twelve South BookArc is er nu ook in spacegrijs

De Twelve South BookArc is er nu ook in spacegrijs, passend bij je spacegrijze MacBook. De houder zorgt voor een opgeruimd bureau.

Twelve South heeft een nieuwe variant van de BookArk uitgebracht, de handige metalen beugel waarmee je je MacBook op z’n kant kunt zetten. Deze ruimtebesparende oplossing was tot nu toe alleen verkrijgbaar in zilvergrijs.

BookArc in spacegrijs

BookArc in spacegrijs

De BookArc is geschikt voor de MacBook, MacBook Air en MacBook Pro en dit spacegrijze model zal het vooral goed doen voor de 12-inch MacBook en de 2016 MacBook Pro, die allebei in spacegrijs verkrijgbaar zijn. De rest is verder hetzelfde gebleven.

BookArc met kabels

De houder bestaat uit een aluminium beugel met gleuf, met daarin een rubberen inleg. De MacBook kan daardoor krasvrij in de beugel worden gezet, handig als je bijvoorbeeld een extern scherm gebruikt. Je kunt dan een extern toetsenbord en een losse muis gebruiken voor de bediening (bijvoorbeeld deze nieuwe Logitech-muis, al is die er niet in spacegrijs). De opening is groot genoeg voor kabels.

De prijs van de spacegrijze BookArc is hetzelfde als het zilvergrijze exemplaar. Twelve South vraagt er $50 voor op de eigen website. In Nederland kosten ze bij de meeste winkels vaak €60 (zelfs in houten uitvoering). Omdat het ding vrijwel niet slijt heb je er lang plezier van.

BookArc spacegrijs zijkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2017, 18:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen macbook, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.