Reacties voor: Twelve South AirFly Pro laat je muziek streamen in vliegtuig en auto

Met de nieuwe AirFly Pro van accessoiremaker Twelve South luister je naar het entertainmentsysteem in het vliegtuig, samen of alleen. Geen oortjes van de luchtvaartmaatschappij meer nodig. En je kunt het ook gebruiken om muziek te streamen in de auto!
Daniel Vischjager -

Reacties: 10 reacties

  1. En wat als je in een vliegtuig zit die nog de dubbele stekker hanteert?? Dat zijn nog best veel toestellen volgens mij…

  2. @Apple, wanneer komt er een kabel die je AirPod case verbind met een audio uit aansluiting en deze case dan de audio streamt naar de AirPods?

  3. @Jeroen: Dan gebruik je zo’n los stekkertje ertussen.
    Kun je op elk vliegveld kopen en kost geen drol. Deze bedoel ik

  4. @Jeroen: Daar zijn verloopstekkers voor.

  5. @Jeroen: Op intercontinentale vluchten waar ik de afgelopen jaren gebruik van heb gemaakt heb ik iedere keer nog een verloopstekkertje gekregen aan het begin van de vlucht. Zo ver dat nodig was, want moderne entertainmentsystemen hebben een normaal stekkertje.

  6. (Red.) Verkrijgbaarheid bij Apple Store toegevoegd.

  7. Is dus alleen interessant als je naar muziek oid zit te luisteren? Ik neem aan dat bij video beeld en geluid niet meer synchroon lopen.

  8. @Simon: Waarom niet?

  9. In vliegtuigen is een goede noise cancelling headset belangrijker….enorme herrie altijd

  10. @harold: Het een sluit het ander ook niet uit, integendeel. Dit is juist de manier om je noice cancelling oortjes of koptelefoon aan te sluiten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.