Moodroll-appicoon.

Maak een emoji van jezelf en verstuur die als gif met Moodroll

Makkelijk en snel een gif maken? Met drie simpele foto's maak je dankzij Moodroll een gif die je kunt delen via de bekende kanalen. Hoe creatief ben jij?
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Moodroll-appicoon.Gifs zijn de laatste tijd helemaal hip. Je bent als chatapp tegenwoordig nergens als je geen goede gif-integratie hebt. Moodroll maakt het kinderlijk eenvoudig om een geinige gif van jezelf te maken, zodat je deze te pas en te onpas naar anderen kunt sturen.

Moodroll: gifs maken met slechts drie foto’s

In Moodroll kun je snel en eenvoudig een gif maken door drie foto’s van jezelf te maken in een geinige pose. Deze worden dan achter elkaar gezet, zodat er een korte animatie ontstaat. Om de app volledig te laten werken, moet je wel toestemming geven tot je camera en foto-album, zodat de app je gif-afbeelding op kan slaan. Na drie tikken op de camera-knop is je gif compleet, waarna je hem eenvoudig kunt delen met anderen.

Een gif delen kan makkelijk via mail of iMessage, maar je post een afbeelding ook snel op Twitter, Facebook of Instagram. Hou er wel rekening mee je niet teveel kan bewegen, omdat je slechts drie foto’s kunt maken. Om de beweging vloeiend over te laten komen, moet je dus kleine wijzigingen in je poses aanbrengen. Ben je inspiratieloos, dan kun je ook kijken naar de voorbeeldplaatjes die de app te bieden heeft.

Moodroll laat je makkelijk gifs maken. Een Moodroll-gif met thumbs-up.

De app is gratis te gebruiken en bevat geen in-app aankopen. Een blik op de voorwaarden laat zien dat alle gemaakte afbeeldingen jouw bezit blijven. Alle content wordt niet opgeslagen, waardoor je de app veilig kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2016, 21:47
Categorie Apps
Onderwerp gif

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.