Podcasts-app in tvOS 9.2 voor nieuwe Apple TV.

tvOS 9.1.1 met Podcasts-app voor nieuwe Apple TV verschenen

tvOS 9.1.1 is zojuist door Apple beschikbaar gesteld. De update voegt de Podcasts-app toe en lost enkele bugs en problemen. De update is te downloaden op de nieuwste Apple TV.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de nieuwste Apple TV weer voorzien van een nieuwe update. tvOS 9.1.1 is een aanvullende update van tvOS 9.1. Met tvOS 9.1.1 wordt de Podcasts-app aan de nieuwste generatie Apple TV toegevoegd. Ook is er een bug opgelost waarbij er ongevraagd om een wachtwoord gevraagd wordt na het downloaden van een app.

Podcasts voor de Apple TV in tvOS 9.1.1.

tvOS 9.1.1 is derde update voor nieuwe Apple TV

tvOS 9.1.1 is na tvOS 9.0.1 en tvOS 9.1 de derde update voor de nieuwste Apple TV. Dankzij tvOS 9.1.1 kunnen gebruikers gebruikmaken van de Podcasts-app. Ook is er een bug opgelost waarbij er ongevraagd om een wachtwoord gevraagd wordt bij het downloaden van een app.

Intussen is tvOS 9.2 in handen van ontwikkelaars. Met die update kun je onder andere apps in mappen plaatsen.

De update is binnen te halen via Instellingen > Systeem > Software-updates. De Apple TV controleert zo vanzelf of er een nieuwe versie van tvOS beschikbaar is. Je kunt ook wachten totdat de Apple TV de update automatisch geïnstalleerd heeft. Dit moet wel aangezet worden bij Instellingen > Systeem > Software-updates.

Zie je de update nog niet? De update is pas net verschenen, waardoor je even geduld moet hebben voordat deze op jouw systeem verschijnt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2016, 11:18
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.