tvOS 9.1.1 met Podcasts-app voor nieuwe Apple TV verschenen

tvOS 9.1.1 is zojuist door Apple beschikbaar gesteld. De update voegt de Podcasts-app toe en lost enkele bugs en problemen. De update is te downloaden op de nieuwste Apple TV.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de nieuwste Apple TV weer voorzien van een nieuwe update. tvOS 9.1.1 is een aanvullende update van tvOS 9.1. Met tvOS 9.1.1 wordt de Podcasts-app aan de nieuwste generatie Apple TV toegevoegd. Ook is er een bug opgelost waarbij er ongevraagd om een wachtwoord gevraagd wordt na het downloaden van een app.


Podcasts voor de Apple TV in tvOS 9.1.1.

tvOS 9.1.1 is derde update voor nieuwe Apple TV

tvOS 9.1.1 is na tvOS 9.0.1 en tvOS 9.1 de derde update voor de nieuwste Apple TV. Dankzij tvOS 9.1.1 kunnen gebruikers gebruikmaken van de Podcasts-app. Ook is er een bug opgelost waarbij er ongevraagd om een wachtwoord gevraagd wordt bij het downloaden van een app.

Intussen is tvOS 9.2 in handen van ontwikkelaars. Met die update kun je onder andere apps in mappen plaatsen.

Bekijk ook

Dit zijn de nieuwe functies in tvOS 9.2 voor Apple TV

tvOS 9.2 brengt een aantal handige nieuwe functies naar de vierde generatie Apple TV. Welke nieuwe functies kun je allemaal verwachten? In dit artikel vind je een handig overzicht van wat komen gaat.
Bekijk ook

Apple TV: het complete overzicht

De Apple TV is een multimedia-apparaat om films, video's en foto's te bekijken op een HD of 4K-televisie. Lees hier alles over Apple TV, verschillende generaties, functies en mogelijkheden.

De update is binnen te halen via Instellingen > Systeem > Software-updates. De Apple TV controleert zo vanzelf of er een nieuwe versie van tvOS beschikbaar is. Je kunt ook wachten totdat de Apple TV de update automatisch geïnstalleerd heeft. Dit moet wel aangezet worden bij Instellingen > Systeem > Software-updates.

Zie je de update nog niet? De update is pas net verschenen, waardoor je even geduld moet hebben voordat deze op jouw systeem verschijnt.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 februari 2016 om 11:18
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.