iPad-Air-3-half-2016

‘iPad Air 3 krijgt vier speakers en LED-flitser voor camera’

Er zouden schematische tekeningen van de nieuwe iPad Air 3 uitgelekt zijn. Op deze tekeningen is te zien dat de nieuwste iPad vier speakers krijgt, net als de iPad Pro.

iPad-Air-3-half-2016De nieuwe iPad Air 3 zou een functie overnemen van de nieuwe iPad Pro. Volgens nieuwe schematische tekeningen zou de iPad Air 3 vier aparte speakers krijgen, net als de iPad Pro dat heeft. Ook een LED-flitser voor de iSight-camera moet volgens de tekeningen aanwezig zijn. Dit meldt de Franse site NoWhereElse.

‘Schematische tekeningen iPad Air 3 opgedoken’

De Franse site heeft al eerder tekeningen naar buiten gebracht die afkomstig zijn van dezelfde bron. Twee van de drie keer bleek dit juist te zijn, maar de site houdt toch nog een slag om de arm door erbij te vermelden dat ze onderstaande tekening niet 100% kunnen vertrouwen.

Op de tekening is te zien dat de iPad Air 3 vier aparte speakers zou krijgen, net zoals de iPad Pro. De iPad Pro heeft een stuk beter geluid dan de vorige iPad-modellen en doordat er vier speakers aanwezig zijn, is het geluid altijd optimaal, ongeacht hoe de tablet vastgehouden wordt.

Een schematische tekening van de iPad Air 3.

Bovendien is op de tekening een LED-flitser te zien. De iPhone heeft al jaren een eigen LED-flitser, zodat er betere foto’s in het donker gemaakt kunnen worden. De iPad heeft dit nog niet, mede doordat de iPad niet echt gebruikt wordt om veel foto’s mee te maken. Toch zou Apple een LED-flitser nu overwegen, mede om de iPad-verkopen een positieve richting op te duwen.

Apple heeft vorig jaar voor het eerst geen nieuwe normale iPad uitgebracht, waardoor de geruchten voor een nieuw model steeds vaker de rondte gaan. Een tijd geleden werd al gesproken over de iPad Air 3 zonder 3D Touch en afgelopen weekend werd gemeld dat deze tijdens een media-evenement in maart aangekondigd zou worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2016, 20:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.