tvOS 17 Update

Reacties voor: tvOS 17.4 nu beschikbaar: bugfixes voor de Apple TV

De Apple TV heeft weer een nieuwe update: tvOS 17.4 is uit. Deze update draait vooral om verbeterde prestaties en bugfixes, al testte Apple eerder wel een nieuwe functie.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ik hoop dat ze een keer die Apple Music app op het beginscherm aanpassen, ik zie al jaren alleen de video van Billy Elish op het tv beginscherm als ik hem op Apple Music zet

    Reageer op Swen

    • Origineel geplaatst door Swen

      Ik hoop dat ze een keer die Apple Music app op het beginscherm aanpassen, ik zie al jaren alleen de video van Billy Elish op het tv beginscherm als ik hem op Apple Music zet

      Idd, sommige apps die deze feature ondersteunen, waaronder Apple Music, bieden verschillende weergaven aan, standaard staat dit bij Apple Music op Featured/Aanbevolen maar je kan dit ook wijzigen naar recent afgespeeld. Ik heb hem zelf hierop gezet. Je kan dit aanpassen bij instellingen, open instellingen en scroll dan naar muziek daar ergens zul je zoiets vinden als Weergave aanpassen of beginscherm voorkeuren.
      Voila, kan je het iets nuttiger maken

      Reageer op JoeyMojo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.