tvOS 15.1 Final.

Reacties voor: Apple brengt tvOS 15.1.1 uit met bugfixes voor de Apple TV

Apple heeft weer een nieuwe update uitgebracht, namelijk tvOS 15.1.1. De update is beschikbaar voor de Apple TV en bevat alleen een paar bugfixes.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Sinds 15.1 (ios, ipad os in combinatie met tvos en homepod os) bleek het afspelen van content vanaf mijn ipad of iphone middels airplay over mijn apple tv en homepods (zowel homepods als mini) niet meer te werken. Op een bepaald moment kwam er zelfs geen enkel geluid meer over de homepods (zlefs niet na herstarten van alle apparaten inclusief router). Nét toen ik besloten had te wachten op een bug fix, bleek er weer geluid te komen uit te homepods én werkte airplay plots.

    Mijn verwachting was dat tv os 15.1.1 dit airplay geneuzel zou adresseren, maar na het installeren, hapert airplay nu waar dat vroeger (15.0 en eerder) niet het geval was. Dan maar 15.1.x of 15.x 😳

  2. Origineel geplaatst door EOTB
    Sinds 15.1 (ios, ipad os in combinatie met tvos en homepod os) bleek het afspelen van content vanaf mijn ipad of iphone middels airplay over mijn apple tv en homepods (zowel homepods als mini) niet meer te werken. Op een bepaald moment kwam er zelfs geen enkel geluid meer over de homepods (zlefs niet na herstarten van alle apparaten inclusief router). Nét toen ik besloten had te wachten op een bug fix, bleek er weer geluid te komen uit te homepods én werkte airplay plots.
    Mijn verwachting was dat tv os 15.1.1 dit airplay geneuzel zou adresseren, maar na het installeren, hapert airplay nu waar dat vroeger (15.0 en eerder) niet het geval was. Dan maar 15.1.x of 15.x 😳

    Misschien moet je even naar je TVOS instellingen kijken.

    Bij mij stotterde beeld en audio liep niet synchroon met het beeld ook. Bleek dat al mijn beeldinstellingen bij de update van 15.0 naar 15.1 terug naar fabriekswaarden waren gezet. Dolby Vision dus weer aangezet en ook de optie om de frame rate van het beeldmateriaal te volgen. Nu loopt het allemaal weer als een zonnetje. Ook Spatial Audio, en dat vind ik echt super.

  3. @Strebor: Dank voor de reactie! Bij mij zijn de instellingen onveranderd. Helaas heb ik nog steeds haperend beeld, maar zal wel een keertje opgelost worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.