TV Time vertelt welke tv-serie je moet kijken

Herken je het zwarte gat waar je in valt wanneer een serie is afgelopen? TV Time komt met een oplossing: zij raden je aan welke series het beste bij jou passen. Zo weet je dus altijd wat je moet kijken.

TV Time geeft gepersonaliseerd serie-advies

TV Time is een dienst waarmee je bijhoudt welke series je al gekeken hebt en welke afleveringen van je favoriete series eraan zitten te komen. De dienst komt met een nieuwe feature voor de app: gepersonaliseerde aanbevelingen. Zo weet je altijd welke serie bij jou past en welke je kunt gaan kijken. Netflix kent deze feature ook, maar TV Time kijkt naar meer dan alleen Netflix. Er staan bijvoorbeeld ook series op die te vinden Prime Video van Amazon staan.


TV Time vertelt je welke serie je moet kijken

De resultaten worden gebaseerd op je kijkgedrag en welke series je interessant vindt. De app heeft een enorme database van meer dan 60.000 tv-series en meer dan 8 miljard afleveringen. Uit al deze afleveringen worden de series gefilterd die het best bij jou passen. Hierdoor weet je dus altijd welke serie je moet kijken wanneer de vorige ophoudt.

TV Time vertelt je welke serie je moet kijken

Machine learning
TV Time maakt gebruik van machine learning om in te zien welke series je leuk vindt. Wanneer je de app dus een tijdje gebruikt, zullen de aanbevelingen beter worden. In de app heb je mogelijkheid om aan te geven van welk platform je series wilt zien. Zo krijg je geen series te zien van diensten waar je geen lid van bent.

De app biedt verder de mogelijkheid om met andere fans te praten over nieuwe series en afleveringen. TV Time is ook in Nederland te gebruiken en is gratis te downloaden in de App Store of te bekijken in de browser.

Zoek je meer apps om tv-series te kijken? Check dan onze lijst met de beste tv-serie-apps.

Bekijk ook

De beste apps voor tv-series bijhouden op je iPhone en iPad

Kijk je veel tv-series? Dan heb je een oplossing nodig om bij te houden welke tv-series en films je wilt kijken en al gezien hebt. Met deze apps voor tv-series kun je op de iPhone of iPad precies bijhouden welke tv-series je nog wilt kijken!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 maart 2018 om 20:40
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.