Appril festival

Appril 2018-festival dit jaar in een nieuw jasje

Het Appril-festival wordt dit jaar weer in Amsterdam gehouden. De ontwikkelaarsconferentie bestaat dit jaar uit drie dagen, waarvan er twee in het teken staan van verschillende in-house sessies bij bedrijven in Amsterdam.

Appril 2018 met nieuwe insteek

Over iets minder dan een maand is tijd gaat het Appril-festival weer van start. De ontwikkelaarsconferentie wordt elk jaar in Amsterdam gehouden en is in 2018 in een nieuw jasje gestoken. De hoofd-conferentiedag bestaat nu uit vier tracks met sprekers.

Sprekers van Nederlandse bodem
Woensdag 11 april is de belangrijkste conferentiedag waarop verschillende sprekers aan het woord komen, met een aantal grote namen zoals ABN-AMRO, het Rijksmuseum en Tele2. Je kunt luisteren naar presentaties over mobile marketing, kunstmatige intelligentie en het krijgen van feedback van je doelgroep. De dag is verdeeld in vier tracks waarvan één hoofdtrack de hele dag volgepland staat. De overige tracks beginnen allemaal aan het eind van de ochtend.

Appril festival

In-house sessies
Donderdag en vrijdag zijn dagen die in het teken staan van in-house sessies. Dit houdt in dat je bij bedrijven langs kunt gaan om meer te weten te komen over verschillende onderwerpen. Zo kun je meer leren over AR bij IKEA en over de werkwijze van Lamborghini bij TWKLS. Of langsgaan bij Pinch waar verschillende Nederlandse nieuwsmedia samenwerken aan een app die moet bijdragen aan een onafhankelijke en betrouwbare journalistiek.

Appril is niet de enige Nederlandse ontwikkelaarsconferentie waar je naartoe komt. Deze week is ook Appdevcon van start gegaan, een conferentie die dit jaar een make-over gehad. Daarover lees je meer in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2018, 21:30
Categorie Achtergrond
Onderwerpen conferentie, developers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.